Széles Lábfejűek is hordhatnak platform magassarkút?
A szandál az elég gáz, ha széle a lábfejed, de ha a cipő jó minőségű, az úgy is szépen alakítja a lábadat.
A lába senkinek sem szabályos. Próbálj fel több magassarkút, és amelyik a legelőnyösebb, azt válaszd.
15 évesen már bőven belefér a magassarkú. Főleg ha nem mindennapi viseletként hordja. (aki pedig úgy hordja, az majd jól tönkreteszi a lábát, aztán jajonghat öreg korában)
Szerintem nem gáz, mert valóban formálja a cipő a lábadat, de a platform...hát nem a legelegánsabb fazonú cipő. Megvan már? Tudnál róla képet mutatni?
Nem tudom, hogy ezek mennyire tetszenek, de én egy ilyenért ölni tudnék. :D Nagyon szép, nem túl magas, alkalomhoz illő.
Én is Letti véleményét osztom. A telitalpú sokkal kényelmesebb (persze ne valami gagyi kínait vegyél)
Nekem is van platformom, de már bánom, hogy megvettem. Szilveszterkor voltam benne bulizni, utána két napig nem tudtam normálisan járni.
Pont, hogy a telitalpún oszlik el jobban a súly, hiszen végig ki van töltve a sarok.
24/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!