Szerintetek az gáz, ha egy 176-178cm magas lány (22) 10 cmes magassarkút vesz fel? (manapság divatos platform cipő, ami nagyon tetszik)
Mindig is gyűlöltem magasnak lenni. Egész életembe törekedtem hogy csakis alacsony talpú cipőt hordjak.
És most vennék magassarkút, mert az mégis csak nőiességet erősíti...
De félek ha megveszem akkor nem fogom hordani, mert hogy mindenkitől magasabb leszek..
egy 10 centis saroktól nem leszel nőiesebb.
azoknak jó akik alacsonyak, de te így is nagyon magas vagy. azzal meg majdnem 190 centi lennél, gondolj már bele kicsit...
Ha már így is magasabb vagy a többieknél, akkor már igazán mindegy az a néhány centi, tetszik? jól érzed benne magad? tudsz benne járni? ha igen hord bátran!
(egy 180cm-es lány)
17.12nek
Úgy értem a magassarkúk amblock a nőiességet erősítik...
De már rájöttem, mivel nagyon jól áll nem fogok félni hordani, még akkor is ha átlagtól magasabb vagyok egy kicsit..
Egy kicsit? Lányként a 190 centi azért nem "kicsi".
De mindegy, ha szeretnéd hord, ne foglalkozz mások véleményével.
Tudod, félnek hogy ki fogsz lógni a sorból, de akkor mi van, miért ne lóghatnál ki?!
(a 180-cm-es lány)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!