Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek az gáz, ha egy...

Szerintetek az gáz, ha egy 176-178cm magas lány (22) 10 cmes magassarkút vesz fel? (manapság divatos platform cipő, ami nagyon tetszik)

Figyelt kérdés

Mindig is gyűlöltem magasnak lenni. Egész életembe törekedtem hogy csakis alacsony talpú cipőt hordjak.

És most vennék magassarkút, mert az mégis csak nőiességet erősíti...

De félek ha megveszem akkor nem fogom hordani, mert hogy mindenkitől magasabb leszek..

2011. jan. 30. 16:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Magas akarsz lenni? Mert magassarkút a nők azért hordanak, hogy magasabbak legyenek tőle. Ha nem akarsz magas lenni, és nem is szeretsz magas lenni, akkor nagy valószínűséggel az önbizalomhiányod miatt(Amit a magasságod okoz, ugyebár) lehajtott fejjel, összehúzva fogsz járkálni az emberek között, ami baromira nem nőies.

Attól, hogy nem hordasz magassarkút, még ugyanúgy lehetsz nőies, mint a magassarkút hordó társaid. Legyen önbizalmad, az sokat dob a nőiességeden!

Amúgy szerintem nem feltétlen gáz, hogy ilyen magas lány magassarkút hord. Gondolj bele, Adriana Lima(VS model) szintén 178 cm, és bátran hord magassarkút.

Ha viszont tudod, hogy nem hordanád, minek akarod megvenni?

2012. febr. 6. 19:51
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nyugodtan!! ;) Kit érdekel más véleménye? Irigyek csak arra, hogy te ilyen szép, nagyra nőttél! :)

Üdv, egy 180 cm-s lány, akit sokat piszkáltak a magassága miatt, de rájött, hogy magasnak lenni jó, mert lenézheti az olyan embereket, akik piszkálják! :)

2012. márc. 15. 23:06
 13/17 anonim válasza:
Hidd el tudom milyen érzés :)) Én is magas vagyok. mellesleg 15 éves és én vagyok a legmagasabb az osztályban :)) 173 cm magas vagyok .. még de még elvileg 18-ig fogok nőni..szóval..nem vagyok túl boldog, hogy csak max5-6 centis magassarkúkat hordhatok mert nekem is nagyon tetszenek a platformos cipők és rengeteg barátnőmnek van akik bátran hordják.. Persze nekem is van egy nyári parafatalpú platformos szandim ...de amikor felvettem egyből ment, hogy túl magas vagy meg, hogy inkább vedd le.. Hát nem vettem le :) Eleinte gátlásaim voltak aztán rájöttem, hogy csak azért vannak mert a többiek ezt mondták.. mert csak az ő véleményüket vettem figyelembe.. azt már nem, hogy hogy érzem benne magam ... pedig az volt a lényeg..aztán amikor végre nagy nehezen leküzdöttem a gátlásaimat már annyira jól éreztem magamat.. és kifejezetten tetszett, hogy ennyire magas voltam.. (kb 190 cm). Szerintem nincs annál volnzóbb ha egy lány nagyon magas :)) és imádom, hogy ilyen magas vagyok :)) És aztsem bánnám ha 180 cm magas lennék :)) annak is csak örülnék mert több helyről hallottam, hogy kifejezetten nőies dolog meg én így érzem jól maga, hogy magasabb vagyok az átlagnál :)) Szóval szerintem vegyél fel nyugodtam lat platformost :)) eleinte lehet, hogy piszkálni fognak de hidd el ha jól érzed benne magadat .. magabiztosabbnak akkor nemfog érdekelni, hogy ki mit mond :)) És ahogy mondtam sokkal szebb egy nagyon magas lány mint az átlag :))
2012. okt. 17. 17:30
 14/17 anonim ***** válasza:
Sosem értettem azokat, akik mások által befolyásolva válogatják meg a ruhatárukat. Le kellene már szokni ebben az országban arról, hogy másokat a külsejük vagy az öltözködésük alapján ítéljünk meg. Elsősorban az a fontos, hogy Te érezd jól Magad a platform magassarkúban és ne az motiváljon vagy tartson vissza, hogy ezáltal magasabb leszel az átlagnál. A magassarkú egyáltalán nem csak arra való, hogy általa magasabbnak tűnj, hanem jobb esetben kecsességet kölcsönös és a nőies kisugárzásodat erősíti, de ehhez a Te személyiséged is szükséges. Ha lesüt Rólad, hogy egyfolytában a 187 centire való "növekedésed" miatt aggódsz, akkor ne vedd fel. Ha viszont vonzóbbnak, csinosabbnak, feltűnőbbnek érzed Magad benne, akkor hordd bátran! A magassarkú cipőtől a nők mozgása, tartása is megváltozik egy picit, tehát automatikus figyelemfelkeltéssel jár. Ha ez a figyelem bármilyen mértékben frusztrál Téged, akkor mondj le róla vagy válassz a platformnál kevésbé feltűnőbb darabot. Ne másnak akarj megfelelni, hanem először Magadnak. Mellesleg a magas nő igenis nagyon különleges és csábos jelenség (persze korrekt testtartást feltételezve) és nagyon sok 180 centi feletti pasi a két kezét összetenné, ha nem lapos talpú vackokat vennél föl még alkalmakra is!
2012. okt. 26. 18:53
 15/17 anonim válasza:
85%
Mindenképpen vegyél,ha tetszik és bírsz benne menni! iszonyú szexi,és a modellek is hordanak,akik bőven 180 felett vannak! én 171 vagyok,és ha felhúzom a 12centist,igen,magasabb vagyok a barátomnál is,kit érdekel?!nekem tetszik,neki is,és iszonyúan formás lábakat csinál! én is csak alkalmakkor veszek fel magasat,de akkor nem sz_rozok! ne foglalkozz senkivel,vegyél!!! 1 mindenképp jól jöhet! Bár azt tanácsolom,ha nem szoktál ilyet hordani,akkor ne egyből a 12-14centisekkel kezd,hanem kicsit kisebbekkel,amiben megtanulsz,aztán jöhet a csillagos ég!:) Hajrá!!
2013. jan. 16. 15:42
 16/17 anonim válasza:
Szerintem,vedd fel és élvezd azt,hogy nőies és csinos vagy!Én is 176 cm vagyok és igen is felveszem a magas sark cipőt.Ha megnezel az úton egy magas és alacsony embert sokkal szebb egy magasabb nő!Pl.unokatesommal buliba 190 cm magasak szoktunk lenni és csak csorgatják a nyalukat a pasik. :) :)
2014. jan. 16. 16:31
 17/17 anonim válasza:
Legyél bátor, magabiztos, legyen tartásod, és legyél büszke arra, hogy magas vagy! Semmi sem azon dől el, hogy mennyire magas, vagy éppen kicsi vagy, hanem azon, hogy tudod e magad szeretni úgy ahogyan vagy. Innen ered az önbizalom, a tartás, és minden, ami ahhoz kell, hogy szexi legyél. Gondolom mindenki hallotta már azt, hogy "egy ruhát tudni kell viselni". Ez nem a sminken, az alapozótól csillogó arcnál dől el főleg, hanem az önbizalmon és a kisugárzáson. Magas vagy? Szuper! Hosszú lábak, amik még formásabbá válnak a magassarkúban, ami eleve megváltoztatja a tartását egy nőnek, és a testének is szép 'S' alakot kölcsönöz.
2014. dec. 14. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!