Szerintetek az gáz, ha egy 176-178cm magas lány (22) 10 cmes magassarkút vesz fel? (manapság divatos platform cipő, ami nagyon tetszik)
Mindig is gyűlöltem magasnak lenni. Egész életembe törekedtem hogy csakis alacsony talpú cipőt hordjak.
És most vennék magassarkút, mert az mégis csak nőiességet erősíti...
De félek ha megveszem akkor nem fogom hordani, mert hogy mindenkitől magasabb leszek..
Magas akarsz lenni? Mert magassarkút a nők azért hordanak, hogy magasabbak legyenek tőle. Ha nem akarsz magas lenni, és nem is szeretsz magas lenni, akkor nagy valószínűséggel az önbizalomhiányod miatt(Amit a magasságod okoz, ugyebár) lehajtott fejjel, összehúzva fogsz járkálni az emberek között, ami baromira nem nőies.
Attól, hogy nem hordasz magassarkút, még ugyanúgy lehetsz nőies, mint a magassarkút hordó társaid. Legyen önbizalmad, az sokat dob a nőiességeden!
Amúgy szerintem nem feltétlen gáz, hogy ilyen magas lány magassarkút hord. Gondolj bele, Adriana Lima(VS model) szintén 178 cm, és bátran hord magassarkút.
Ha viszont tudod, hogy nem hordanád, minek akarod megvenni?
Szerintem nyugodtan!! ;) Kit érdekel más véleménye? Irigyek csak arra, hogy te ilyen szép, nagyra nőttél! :)
Üdv, egy 180 cm-s lány, akit sokat piszkáltak a magassága miatt, de rájött, hogy magasnak lenni jó, mert lenézheti az olyan embereket, akik piszkálják! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!