Tudom kicsit bugyuta egy kérdés ez, de arról van szó hogy elvesztettem egy fogadást és holnap délután egy szál tornadresszben kell lennem 1 teljes órát. Ez az egész úgy indult hogy egyik barátnőmet egyszer kicikiztem amikor megtudtam hogy ő tornadresszbe jár be tesiórákra, bunkóság volt ez tőlem elismerem, csak a mai világba kicsit furcsa tornadresszt látni egy gimis lányon. A lényeg az hogy fogadtunk amit én elvesztettem és ez a feladat, vagyis inkább büntetés amiért őt kicikiztem ezért. Ebben az egy órában bármi lehet sőt még az utcára is kifogunk menni főleg ha átmegyünk a másik barátnőnkhöz és akkor még tartani fog az 1 óra abba biztos vagyok :D Ez kicsit furcsa de muszáj bevállalnom a fogadás miatt. Csak kicsit félek hogy vajon még kifog majd meglátni :D Még jó hogy nem azt találta ki hogy tesiórán vegyem fel :D
Hát a fogadás szempontjából fel kéne venned, viszont gondoljatok arra is, hogy holnap elvileg hűvösebb lesz és esni is fog. Simán megfázol, ha csak 1 tornadressz lesz rajtad! Szerintem én kérnék egy halasztást, amikor szebb idő lesz és melegebb.
2012. ápr. 6. 13:54
2/16 anonim válasza:
hát nem tudom... én nem venném fel az tuti:D inkább felvállalnám azt h nem tartom be a szavam, minthogy hülyét csináljak magamból és mindneki kinevessen.. ezt ő sem akarhatja ha a bnőd:D találjatok ki mást, és őt is beszéld le sztem arról h tornadresszben tesizzen:) gimiben azért már egy picit furcsa:)
2012. ápr. 6. 14:34
3/16 A kérdező kommentje:
Köszi hogy írtatok:D Hát igen kicsit furcsa ugyan, meg elég hűvös lesz az idő. Ha annyira hideg lesz akkor tuti kérünk halasztást de azt nem vállalnám fel hogy akkor hanyagoljuk ezt a dolgot. Ha már melegebb lesz akkor majd bepótolom. Az utcán való mászkálás részétől félek igazán főleg ha olyanok látnak meg akiket nem nagyon kéne, bár kicsi rá az esély mert a környéken a 2 barátnőmön kívül nincs más ismerősöm de sose lehet tudni hol futok velük össze:D
Bár én nem venném fel mert max 1. osztályban volt rajtam ez a ruha többet nem, de hát ha egyszer elvállaltam hogy ha elveszítem akkor megcsinálom akkor sajnos megkell :S Legfeljebb a halasztás miatt vagy meg egyezünk úgy hogy nem megyünk utcára abban az egy órában vagy késöbb nyáron fogom megcsinálni de akkor viszont 2 órán keresztül lesz rajtam a halasztás miatt :S Na mindegy ez van túl élem valahogy :D
2012. ápr. 6. 15:42
4/16 anonim válasza:
Ha elvállaltad akkor csináld. Én is fogadtam már így 2 éve akkor is hasonló volt ez. Nekem ennél durvább volt nekem az iskolai tesiórára kellett felvennem a tornadresszt, ráadásul hosszú ujjú feketét főleg amikor kint volt vagy 30 fok és tűzött a nap. Plusz ez még semmi nem volt még ez. Mivel a fogadásba az is benne volt hogy az utolsó óránk akkor a tesi volt így haza is dresszben kellett mennem. Ami a sulitól kb 1,5 km séta gyalog és kb az egész belvároson keresztül kellett menne. Elég sokan megnéztek akkor elég kellemetlen volt de elvállaltam és megtettem azóta nem furdal a lelki ismeret ez miatt. Engem mondjuk a tornadressz mint ruha nem zavar mert abban szoktam itthon tornázni mert kényelmes illetve régen táncon meg aerobikon is dresszben voltam. Ha az utcán kell benne mászkálnod akkor várjátok meg mire jó idő lesz, és lehetőség szerint ha nem lesz olyan meleg még akkor sem szerezzél egy hosszú ujjú dresszt mert azok vastagabbak is valamennyire meg vegyél alá harisnyát és egy topot így kevésbé fázhatsz meg még ha 20 fok van kint akkor is.
2012. ápr. 6. 16:03
5/16 anonim válasza:
Ha erről szólt a fogadás akkor nincs mit tenni. De a halasztás szerintem is jó ötlet az időjárás miatt! Egy óra, nem olyan sok...
2012. ápr. 6. 16:07
6/16 anonim válasza:
Pamut, hosszujjú dressz nem olyan gáz. Persze, megnéznek, de hát különben mi értelme a fogadásnak, ha nincs tétje.
Mellesleg, te lehet kényelmetlenül érzed magad, de hidd el, hogy a pasik jó része azért fog nézni, mert szexis vagy.
2012. ápr. 6. 16:47
7/16 anonim válasza:
én pizsamában is kimegyek akárhova meg mezitláb is sőt alsógatyában is lapátoltam havat most télen értelemszerűen én nem lány vagyok de megtenném .p
2012. ápr. 6. 21:16
8/16 anonim válasza:
főleg ha azt nézed hogy ilyen időjárásban kevesebben sétálnak az utakon nem visznek kisgyereket sétálni stb
2012. ápr. 6. 21:16
9/16 anonim válasza:
Most komolyan.Mi (15 lány) nekünk tesiórára is azt kell hordani( Gimi). Eddig még nemis jutott az eszembe, hogy ez TESIórán gáz o.O Már miért lenne az? És kibírjuk.Lehet lepontozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!