Mit szolnátok lányok, ha a párotok egy reggel azzal találna meg, h "rohadt hideg van, nem adnál egy harisnyát, h felvegyem a nadrágom alá"?
Hát én elég hülyén néznék rá, lévén majd három fejjel magasabb nálam, és van köztünk 50 kiló súlykülönbség.
Amúgy nem mindegy, ki mit hord a gatya alatt hidegben?????????
A mai világban sztem már eléggé elmosódtak a határok. Sztem a passzos csőnaci télleg gáz srácon,főleg, hogy (ellentétben a nadrág alatt hordott harisnyával) az még látszik is. Érdekes, hogy ez mégis sokkal elfogadottabb, annak ellenére, h a passzos csőgatya is eredetileg női ruhadarab.
Aki meg azt hiszsi,h valaki ettől lessz b#zi, az elég korlátolt egy ember. Most akkor ha én felveszem a kedvesem bokszer alsóját alvósnak, vagy az ingjébe bújok bele, ha kimegyek pisilni akkor leszbi leszek?? Idióta, ez genetika, és nem azon múlik, h milyen ruhát visel szívesen az illető...:S:S:S
Jaja, ez is egy álláspont, nem vagyunk egyformák. Másnak meg pont az ellenkezője jön be és pl a "csajosabb" pasikat szeretik. Az egyik barátnőmnek volt egy metroszexuális pasija, na az már nekem is durva volt. Egész jó fej srác volt amúgy, de az azért elég húzós volt, h ha bulizni mentünk, ő készülődött legtovább. 6an voltunk csajok, és mindannyian hamarabb elkészültünk, mint ő. Jah, meg ami még sok volt nekem nála, h lakkozta ilyen színtelen lakkal a körmét, meg kihúzta a szemét. Nem volt b#zi, meg semmi ilyen, egész sokáig együtt voltak barátnőmmel, de nekem a körömlakk, meg szemceka az ami már nem fér bele egy srácnál, a harisnya minden további nélkül. Nála viszont belefért a körömlakk szemceka, viszont a hari nem. Ízlés dolga, nincs is ezzel gond; kinek mi jön be. Csak az akaszt ki, h mennyire nem képes tolerálni az emberek többsége azt ami, egy picit is eltér a társadalom által diktált kliséktől. Bunkón, bántón és sértőn megalázza csak azért mert jól érzi magát egy harisnyában, vagy éppen attól, h kilakkozza a körmét. Aztán meg csodálkozunk, h tele van a társadalom lelkileg sérült emberekkel, ami sok esetben pont az ilyen hozzáálásból fakad. Ez taszítja mocsokba ezt a világot, társadalmat, h az emberek ha kel - ha nem csesztetik egymást. Én úgy vagyok ezzel, h amíg engem nem sért akármit tolerálok. Felőlem akár tampont is dughat a pasi a seggébe, ha az neki jó. Ok, nyilván megvan róla a véleményem, de nem fogom ezért bántani, vagy méltatlankodni rajta, egyszerűen tudomásul veszem, és ennyi. Azzal ha leosztanám semmi sem változna, ugyanúgy gáznak tartanám, csak épp lehet, h a másiknak súlyos lelki károkat okoz. Amitől én szintén nem érzem jobban magam. Viszont elég baj, h vannak ilyen emberek akiket az elégít ki, h egy embertársát a sárba tiporja. Ráadásul egy ilyen semmiség miatt, h ki hogy érzi jól magát.
Hupssz, asszem picit elragadtattam magam, de iszonyatosan irritál az ilyen hozzáállás. Jah, és azt se feledje senki, h mindenkit lehet valami miatt cinkelni...Mert nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!