Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit szolnátok lányok, ha a...

Mit szolnátok lányok, ha a párotok egy reggel azzal találna meg, h "rohadt hideg van, nem adnál egy harisnyát, h felvegyem a nadrágom alá"?

Figyelt kérdés
Elöször kajak beröhögtem, mondtam neki,h vicces látvány lehet. Ő is azt mondta,h tényleg nem szép látvány,meg vicces lehet,de nem fogok belöle látni semmit. Végülis adtam neki,mert sok helyen olvastam már,h egyre több pasi hord harisnyát nadrág alatt hidegben. Tényleg nem is láttam semmit,elvonult a fürdöbe,és felöltözve jött vissza.Nadrág,zokni...Ha nem elkéri,hanem elcseni,mép én sem tudtam volna,h mi van a gatyó alatt. De persze aztán nem birtam ki,és este rábeszéltem,h elöttem vetközzön le,h meg birjam nézni harisnyában..:) Furcsa látvány volt,meg vicces, de annyira nem szörnyü mint amire számítottam..
2011. nov. 19. 09:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Hát én elég hülyén néznék rá, lévén majd három fejjel magasabb nálam, és van köztünk 50 kiló súlykülönbség.

Amúgy nem mindegy, ki mit hord a gatya alatt hidegben?????????

2011. nov. 19. 09:20
 2/15 anonim válasza:
Ha majd a bugyidat is kölcsön kéri "mert fázik", akkor kezdhetsz aggódni. :D
2011. nov. 19. 09:33
 3/15 harisnyababee ***** válasza:
84%
Hihi, ez nálunk is megtörtént 3éve. Simán adtam neki, hisz imádom a harisnyákat, sztem tök jó érzés viselni(a normális minőségűt), ha ezt szeretné én nem fosztom meg tőle. Jó, mondjuk nálam az is szerepet játszott, h a harisnya a fétisem, egyszerűen bolondulok értük, és izgat a látványuk, érintésük, de mivel nincsenek leszbi hajlamaim, még kapóra is jött.:) Még egy nyomós ok: ha harisnyát visel gatyó alatt az garancia arra, h véletlenül sem csal meg. :) Harmadrészt meg izgi a tudat, h van ez a kis titkunk, h az én harisnyámat viseli a gatyója alatt.(más meg bugyival/boxerral van így, h egymásét hordják)Kezdetben neki adtam a lesérült harisnyáimat,(pl felfutott egy szem, én már nem vehettem fel, viszont neki gatyó alá tökéletes) később már vettem neki sajátot, ami egyáltalán nem csajos. Ezek ilyen vastagabb darabok voltak, minimum 50Denes, ezeket már zokni nélkül hordta, de egyáltalán nem látszott, h harisnya, senki észre nem vette rajta. Szerintem nem cink egyáltalán, a jégeralsó az sokkal inkább az. Szal szerintem nyugodtan adjál neki. Ok, látványra meg kell szokni, de simán vannak olyan harik, amik még jól is állhatnak neki(főleg a vastagabbak közt kersgéljetek, ami nem átlátszó). De ha nehezen emészted meg, akkor tarsd szem előtt azt az érvet, h ha harisnyában van, 1000%, h még csak meg sem fordul a fejében a megcsalás gondolata..:)
2011. nov. 19. 09:39
 4/15 anonim ***** válasza:
6%

B*zi.

19/f

2011. nov. 19. 10:19
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Nekem fura lenne. Nálam egy férfi legyen férfi, a nő meg nő. Mármint a férfi ne hordjon női ruhadarabot.
2011. nov. 19. 12:27
 6/15 harisnyababee ***** válasza:
72%

A mai világban sztem már eléggé elmosódtak a határok. Sztem a passzos csőnaci télleg gáz srácon,főleg, hogy (ellentétben a nadrág alatt hordott harisnyával) az még látszik is. Érdekes, hogy ez mégis sokkal elfogadottabb, annak ellenére, h a passzos csőgatya is eredetileg női ruhadarab.

Aki meg azt hiszsi,h valaki ettől lessz b#zi, az elég korlátolt egy ember. Most akkor ha én felveszem a kedvesem bokszer alsóját alvósnak, vagy az ingjébe bújok bele, ha kimegyek pisilni akkor leszbi leszek?? Idióta, ez genetika, és nem azon múlik, h milyen ruhát visel szívesen az illető...:S:S:S

2011. nov. 19. 13:03
 7/15 anonim ***** válasza:
Egyetértek, szerintem sem lesz ettől valaki meleg, azonban én inkább úgy fogalmaznék, hogy a szememben férfiatlan egy pasi, ha tudom, hogy harisnyában van. Mindegy, hogy látszik-e, vagy sem, nekem elég az, hogy TUDOM. Nálam egy pasi kell, hogy férfias legyen, különben oda az egész...
2011. nov. 19. 14:03
 8/15 harisnyababee ***** válasza:
79%

Jaja, ez is egy álláspont, nem vagyunk egyformák. Másnak meg pont az ellenkezője jön be és pl a "csajosabb" pasikat szeretik. Az egyik barátnőmnek volt egy metroszexuális pasija, na az már nekem is durva volt. Egész jó fej srác volt amúgy, de az azért elég húzós volt, h ha bulizni mentünk, ő készülődött legtovább. 6an voltunk csajok, és mindannyian hamarabb elkészültünk, mint ő. Jah, meg ami még sok volt nekem nála, h lakkozta ilyen színtelen lakkal a körmét, meg kihúzta a szemét. Nem volt b#zi, meg semmi ilyen, egész sokáig együtt voltak barátnőmmel, de nekem a körömlakk, meg szemceka az ami már nem fér bele egy srácnál, a harisnya minden további nélkül. Nála viszont belefért a körömlakk szemceka, viszont a hari nem. Ízlés dolga, nincs is ezzel gond; kinek mi jön be. Csak az akaszt ki, h mennyire nem képes tolerálni az emberek többsége azt ami, egy picit is eltér a társadalom által diktált kliséktől. Bunkón, bántón és sértőn megalázza csak azért mert jól érzi magát egy harisnyában, vagy éppen attól, h kilakkozza a körmét. Aztán meg csodálkozunk, h tele van a társadalom lelkileg sérült emberekkel, ami sok esetben pont az ilyen hozzáálásból fakad. Ez taszítja mocsokba ezt a világot, társadalmat, h az emberek ha kel - ha nem csesztetik egymást. Én úgy vagyok ezzel, h amíg engem nem sért akármit tolerálok. Felőlem akár tampont is dughat a pasi a seggébe, ha az neki jó. Ok, nyilván megvan róla a véleményem, de nem fogom ezért bántani, vagy méltatlankodni rajta, egyszerűen tudomásul veszem, és ennyi. Azzal ha leosztanám semmi sem változna, ugyanúgy gáznak tartanám, csak épp lehet, h a másiknak súlyos lelki károkat okoz. Amitől én szintén nem érzem jobban magam. Viszont elég baj, h vannak ilyen emberek akiket az elégít ki, h egy embertársát a sárba tiporja. Ráadásul egy ilyen semmiség miatt, h ki hogy érzi jól magát.

Hupssz, asszem picit elragadtattam magam, de iszonyatosan irritál az ilyen hozzáállás. Jah, és azt se feledje senki, h mindenkit lehet valami miatt cinkelni...Mert nem vagyunk egyformák.

2011. nov. 19. 15:18
 9/15 anonim ***** válasza:
A férfiak is ugyanúgy fázhatnak mint mi, egyáltalán nem tartom gáznak, sőt.
2011. nov. 19. 17:24
 10/15 anonim ***** válasza:
Férfiaknak is van harisnyaszerű cucc,jégeralsó néven. Egyébként a heréknek nagyon nem tesz jót egy tapadós női harisnya.
2011. nov. 19. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!