Mit veszel fel hnap? én nem tom, , és hadhatnátok néhány ötletet. $$reggel elég hideg van.14/l
Figyelt kérdés
2009. okt. 4. 17:11
1/8 anonim válasza:
öltözz rétegesen, rövid ujjú póló, vékonyabb kardigán és átmeneti kabát. mondjuk farmerrel és sportcipőval (vagy amit hordani szoktál, de zárt legyen).
3/8 anonim válasza:
A rétegesség a lényeg, és nemmellesleg az jól is néz ki:)
Hosszúujjú, rá egy rövidujjú vagy top, és esetleg arra még kabát/pulcsi, attól függ nálatok mennyire van hideg. Alulra meg hasonlóan, nadrág, vagy szoknya vastagabb harisnyával. Annyira még nincs hideg, hogy mindenképpen zárt cipőt kelljen hordani, sok embert látok pl balerinában is, és nem fáznak.
4/8 anonim válasza:
zakó, bőrdzseki, átmeneti kabát. ha fázol, vegyél alá esetleg vmi vékonyabb pulcsit.
5/8 anonim válasza:
rövid ujjú póló->2fekete pulcsi->fehér mellény->hosszú sál
alul: Farmer, fekete(scholl, de nem ilyen nyanya-cípő, hanem szép lakkos) v. fehér cipő(converse)
én így szoktam általában:)
6/8 anonim válasza:
ja és szintén 14/L
előző voltam:D
7/8 anonim válasza:
én:
dorkó
csőnaci
rövidujjú
pulcsi
télikabát
divatsál:D
8/8 anonim válasza:
én:
-lila dorkó
-sötétebb kék egyenesszárú farmer
-valami egyszerű póló
-valami vékonyabb kardigán
szivecskés nyaklánc, fülbevaló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!