Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit szolnátok lányok, ha a...

Mit szolnátok lányok, ha a párotok egy reggel azzal találna meg, h "rohadt hideg van, nem adnál egy harisnyát, h felvegyem a nadrágom alá"?

Figyelt kérdés
Elöször kajak beröhögtem, mondtam neki,h vicces látvány lehet. Ő is azt mondta,h tényleg nem szép látvány,meg vicces lehet,de nem fogok belöle látni semmit. Végülis adtam neki,mert sok helyen olvastam már,h egyre több pasi hord harisnyát nadrág alatt hidegben. Tényleg nem is láttam semmit,elvonult a fürdöbe,és felöltözve jött vissza.Nadrág,zokni...Ha nem elkéri,hanem elcseni,mép én sem tudtam volna,h mi van a gatyó alatt. De persze aztán nem birtam ki,és este rábeszéltem,h elöttem vetközzön le,h meg birjam nézni harisnyában..:) Furcsa látvány volt,meg vicces, de annyira nem szörnyü mint amire számítottam..
2011. nov. 19. 09:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem,nincs ebbe semmi.miért kéne szégyelnie,ha fázik.nadrág alatt senkisem látja.A neylonra mondanám inkább,hogy ciki.A pamutot szerintem még kerékpározáshoz is fel lehet venni.Az a baj,hogy ma már a harisnyagyártás sem a régi.Behoztak egy csomó mintát,formát.Én inkább a sima,hagyományos harikat szeretem.Nekem is van egy jó pár darabom.
2012. ápr. 3. 17:59
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs semmi baj.Pamut harisnya van akinek jól áll van akinek nem.Mindegy hogy férfi vagy nő.A férfi nem ettől lesz férfi hogy mit hord.
2012. ápr. 9. 16:59
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Engem egy ismerős lány beszélt rá!

Kérdezte, hogy bírom a hideget, miért nem veszek fel harisnyát? Vettem néhányat, és nagyon kényelmes!

Azóta már több csaj látott harisnyanadrágban, és még senkinek nem volt negatív reakciója.

2012. szept. 23. 14:13
 14/15 anonim ***** válasza:

Valamelyik webáruházban van férfiharisnya is. Na meg a régen még simán hordtak a férfiak harisnyát. Annó térdig érő nadrágot hordtak sokan, az alatt meg csizmát, a nadrágba alá meg harisnyát húztak. Igazából technikai okokból mehetett ki ez a divatból.

1. Az utcák döntő többsége ma már aszfaltozott, így nem ér bokáig a sár, így elegendő egy cipő, nem kell feltétlenül csizma. De régen a nagy sárgan muszáj volt csizmát viselni, afölé meg csak a térdnarág jöhetett, az alá meg szinte csak a harisnya.

2. Régen sokan minennap lovagoltak, így kellett nekik a csizma, ha meg csizmát hordtak, akkor lásd az előző pontot!

2013. júl. 28. 15:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Én örülnék ha a páromtól meleg harisnyát kapnék :).
2013. szept. 12. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!