Más is undorodik a szandálos férfiaktól?
Istenem, végre egy lelkitárs :D
Bár nekem nem kell melóhelyen nézegetni mások lábát, de elég nekem, ha az utcán szembejön ezzel a sorozatgyártott kínai pasiszandállal. Hát felfordul a gyomrom :S Ha meg még zoknit is felvesz hozzá.. na no comment (:
Lényeg, hogy együtt tudok érezni veled ^^
Köszönöm az együttérzést! Már azt hiszem egyedül vagyok. Bár az ismeretségi körömben van még 2 ember, akinek szintén ez a véleménye.
Egyáltalán komolyan lehet venni egy papucsos, szandálos férfit?
Kedves kérdező, szerintem kezeltesd a fóbiádat
undorodni a férfiak lábfejétől - úgy általában, nem normális
nem undorodom egy szőrös férfiseggtől
mint ahogy nem undorododom valakinek a szőrös lábától sem
miért kellene? az más kérdés, ha mondjuk rohadnak a fogai és stb attól persze undorodom én is. de normális dolgoktól nem
ezért mondtam, hogyha kiskorodtól undorodsz a szőrös férfilábaktól, annak bizony pszichés okai vannak, és agresszió mögé rejted a félelmedet (nem sértegetni akarlak, én így látom)
Nagyon nagyon jó a kérdés!!! Én 37 éves pasasként soha nem vennék fel ilyen retteneteket. Egy másik hasonló topicon is kifejtettem már, hogy minden, amit a külsőnkkel teszünk, egyfajta "önpozícionálás" is és a külsőnkkel tesszük az első benyomást embertársainkra. Tehát Uraim! Ha arra vágytok, hogy feminin trendimajmokként tekintsenek rátok, akkor nyugodtan vegyetek fel vietnámi papucsot (felénk bu..ipapucs a neve) vagy túraszandált. Végülis tök fölösleges megadni a tiszteletet, ha a saját kényelmetekről van szó. Nemigaz?
Viccet félretéve el vagyok hűlve, hogy férfitársaim miket vesznek fel a lábukra. Mikor a 80-as években kissrác voltam, kimondottan "mamakedvence" ciki volt a nyitott lábbeli a srácokon. Ma meg?....:(((
És ne jöjjön senki ezzel a "meleg van" dumával. Erről az a sztori jutott eszembe, amikor egy szandálos, rövidgatyás trendike csávó megkérdez egy öltönyöst nyáron, hogy "mondja uram, magának nincs melege így?" mire a pasas: "de, és magának?" a lazácska gyerek: "de, nagyon melegem van nekem is" mire az öltönyös: "Na látja, de én legalább rendesen fel vagyok öltözve"...
Ez a véleményem, nem beszélve arról, hogy munkahelyen meg kéne adni a tiszteletet a többieknek is és magunknak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!