Egy ocsmány arcú lány, akin a smink és hajtrükkök se segítenek semmit és senki nem szereti, mindenki undorodik tőle, mit tehet?
+ szocfób és antiszociális is. Kb bottal nem piszkálná meg senki sem.
Ne öngyilkossági-guide-okat postoljatok, köszönöm. És zacsi sem segít mindenhol...
Hát vhogy fel kell építenie az önbizalmát. A teste még lehet attól jó, hogy nem szép az arca. De ha a teste se jó, azon lehet változtatni edzéssel.
Meg aztán nem mindenkinek a kinézetével kell elkápráztatnia másokat. Lehet olyan a kisugárzása is h tiszta elbűvölő.
Sejtem nincs kedved feltölteni képet hogy alakíthassak véleményt :)
Önbizalom. A kinézet egy dolog. Van egy ismerősöm, akkora az orra mint egy kilincs, a bőre mint a hold, és még tiszta zsír is mellé, aszemei araóénytalanul kicsik...na midnegy szóval ránézel és egy nem szép nő na. sőt. de olyan kisugárzása van hogy epednek érte a pasik, mert jól érzi magát a bőrében. LEgyél vidám, nevess sokat, fogadd el magad... Én alapból azon az állásponton vagyok hogy nincs csúnya ember, csak olyanok akik nem látnak át a felszínen.
"" Egy ocsmány arcú lány, akin a smink és hajtrükkök se segítenek ""
márpedig ilyen nincs!!
Egyébként elég sok híres ember van, aki csúnya és mégis rajonganak érte, szóval a külső nem minden!
Én nem hiszek olyanban hogy valaki szocfób. Max. nincs önbizalmad és azt gondolod, hogy mások többek vagy jobbak nálad, ami egyáltalán nem biztos. Pl. vannak azok a lányok, akik kisminkelve-kiszolizva vágtatnak végig az utcán, azokon én sokszor látom, hogy félnek az emberektől.
Ezt az undorodni dolgot meg felejtsd el! Ha nem vagy büdös és tiszta a ruházatod, akkor senki nem undorodik tőled, akárhogyan is nézel ki, ez 100%.
elég sok híres ember van, aki csúnya és mégis rajonganak érte,
Ebben tökéletesen igazad, van, de ők tele vannak zsével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!