Lányok! Tudjuk, hogy egy átlagos lány is lehet nagyon szép, fullos lány, egy kis smink, sexy ruha vásárlás, fodrászat után. De egy pasi hogy/mivel dobhatja fel magát?
Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 19:27
1/10 anonim válasza:
Fodrász,új ,márkás ruha.Szép elegáns, de még is szexi ékszerek(pl.karóra,karkötő,gyűrű,nyaklánc nekem nem jön be,de az is lehet) :)
16Cs
3/10 anonim válasza:
16 csaj szerintem.
Nekem bejönnek az ékszerek, persze csak mértékkel. Ha pl eddig simán hordtad a hajad, és most felzselézed az is sokat dobhat vagy esetleg megborotválkozol.:D, új ruha, ilyesmik szerintem.
4/10 anonim válasza:
új ruha, másfajta frizura, illetve ezüst és bőr ékszerek. az ezüsttel kombinált bőr karkötő tökjó szerintem, de a nyaklánc, gyűrű is jöhet. esetleg írd be a google képekbe, hogy street style, és onnan meríts ötleteket. sok sikert!;)
14/L
6/10 anonim válasza:
Jaaa, hogy 16 csaj, akkor ezekszerint szígánj, de legalább beszélne magyarul...
második
7/10 anonim válasza:
egy ilyen retrós napszemüveg is nagyon fel tudja dobni a pasit.
8/10 anonim válasza:
Nem vagyok cigány,de fullretardált barom! Szánalomra méltó vagy,hogy egy betű miatt ilyennek titulálsz embereket. Jó kis emberke lehetsz,gratulálok a hozzátartozóidnak,vagy talán kitartást kellene inkább kívánnom.
9/10 anonim válasza:
Na jó az én véleményem minden lánytól külömbözni fog mert "fiús csaj vok" na szerintem nem kellenek ékszerek azojan furcsa egy fiún szerintem deszkás csuka börkabár és normálisan....nem kell ide semmi
10/10 anonim válasza:
És tényleg mi cigány benne te nem vagy normális attól hogy leirta hány éves attól nem az ennyi erővel állíthatom rólad h ri*anc vagy de nem teszem mert nem ismerlek de azt tudom hogy nagyon nagy a képzelő erőd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!