Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szép ez a lány? Nem túl sok a...

Szép ez a lány? Nem túl sok a smink rajta?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2010. febr. 2. 15:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
78%
Elég nyúzott feje van és kicsit p*csás ránézésre, és nem is szép.
2010. febr. 2. 15:04
 2/20 anonim ***** válasza:
75%

Az első képen nem látszik semmi belőle, túl szerkesztett

A második képen szerintem aranyos, a sminkjéből nem sokat látok, de szerintem nem sok

A harmadik nagyon 'pózer'kép, nem nyilatkzom.

2010. febr. 2. 15:05
 3/20 anonim ***** válasza:
86%
Szepnek nem szep, a smink a masodk kepen szornyu! Ugy nez ki,mint egy panda! A smink sokasagat nem lehet megallapitani, mert le vannak torzitva a szinek a kepen.
2010. febr. 2. 15:06
 4/20 anonim ***** válasza:
79%
A második válaszolónak nagyjából igazat adok, de azért a harmadik se pózerkép...
2010. febr. 2. 15:07
 5/20 anonim ***** válasza:
88%
Változtatnia kéne magán mert tényleg nem szép. Nem bántásból mondom.
2010. febr. 2. 15:10
 6/20 anonim ***** válasza:
83%
1. és 3. szörnyű. 2.-on aranyos lenne, smink is jó, de nagyon "lapos" feje van, nem is tudom hogy mondjam, lehetne kicsit hosszabb.
2010. febr. 2. 15:12
 7/20 anonim ***** válasza:
83%
első és harmadik képről nemlehet véleményt mondnai, ugyanis az olyan képek amit telenyomnak mindenféle effekttel torzítják a valóságot. a 2.éról tudok csak véleményt mondani, ott jól nézki, nemis annyira ronda, aranyos arca van. ha ilyen képei lennének és nemilyen szar photoshop effektes szarjai, akkor kép alapján aranyos, helyes lány lenne.
2010. febr. 2. 15:20
 8/20 A kérdező kommentje:

[link]

(a hajpántos)

[link]

2010. febr. 2. 16:01
 9/20 anonim ***** válasza:
44%
Nem szép,még a festék sem sokat segít rajta.Gondolom Te vagy ez a lány a képen...Csak akad valaki akinek tetszel...
2010. febr. 2. 16:10
 10/20 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok a képen! :) Egy utcabeli, aki mindennap itt riszál el előttünk. Én, ha így néztem volna ki ennyi idősen, anyám a fejem vette volna.
2010. febr. 2. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!