11/20 anonim válasza:
Csúnya vagy,olyan idióta fejed van bocsi:D
Ja-ja nem te vagy,ez vicces. Holnap én is feltöltök egy képet egy csajról aki mindig elmegy az utcánkban,de érdekes téma lenne.
18/L
12/20 anonim válasza:
hátígy egész alakosba már elég idétlenül néz ki, és a sminkje sem az igazi. túl felnőttes a feje, pedig valszeg még nagyon fiatal a lány.
13/20 anonim válasza:
Anyám...hát a ronda nem éppen olyan mint ez a csaj...Akkora gáz, hogy mostanában a miss tökéletesek írnak csak ide...pffff...jesszusom töltsetek már fel magatokról képet, hadd röhögjek!!!! Nincs evvel a csajjal semmi gond! Picit sablonos, de NEM CSÚNYA és nincs LAPOS FEJE! Ízetlen kommizók :P
14/20 A kérdező kommentje:
Kedves 17.06! Igen, mint írtam NEM ÉN vagyok a képen! Ha elhiszed, ha nem. Attól függetlenül nem kell róla ilyen csúnyákat írni. Azt kérdeztem, hogy szép-e, és, hogy nem sok rajta a festék?! Mondtam is, hogy anyám engem kivágott volna, ha ennyi idősen így ki lettem volna kerálva. Amúgy a Te éveidhez is dobjál még vagy 5-öt..annyi vagyok én. Csak szerintem túlzás, hogy egy 16-17 éves lány, így ki van sminkelve, és menőzik. Bár ezen a képeken nem látszik, de néha nagyon-nagyon túlzásba viszi...
2010. febr. 2. 17:32
15/20 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten csúnya, legalábbis az én szépség ideálomtól igen messze áll. A smink, a ruhák, a képek meg rendkívül előnytelenek.
16/20 anonim válasza:
27F
Nekem nem tetszik. Túl nagy az orra és az arcvonásai sem nőiesek. A kerek arcához nagyon nem megy ez a 2-es képes frizura. Nem szép a szája és rosszul is rúzsozza.
A barátnője, de inkább a húga helyesebb.
Alkatra tök átlagos.
Úgy összességében másfél másodpercet se szánnék rá hogy megnézzem az utcán.
Persze van pasi, akinek ez a külső a csúcs.
17/20 anonim válasza:
Az első kép katasztrófa, de a többi rendbe van. nagyon jól áll neki ez a frufru, jó a haja is! Smink is csak az elsőn tűnik soknak.
18/20 anonim válasza:
A 'smink' borzasztó.. Nagyon. És nem túl szép a csaj. Olyan érdekes feje van. De az alkja jó.
19/20 anonim válasza:
kicsit beképzelt hatást kelt a képek alapján. egyébként van olyan kép ahol jól néz ki, azonban sztem nemszép lány. vagyis nem az a tipikus szépség.
20/20 Piciregica válasza:
Nem a túl sok smink miatt kéne aggódnia...
Én nem plázap*csáskodnék a helyében,mert bűnronda...zacskót a fejére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!