Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szép lehet élőben ez a lány?...

Szép lehet élőben ez a lány? Vagy csak a smink miatt? :S

Figyelt kérdés
[link]
2011. máj. 28. 22:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
szerintem smink nélkül is jól nézne ki. a szépség belülről is fakad, és van valami a tekintetében, ami azt mutatja, hogy ő belülről is szép.
2011. máj. 28. 22:27
 2/18 anonim ***** válasza:
szép, mindenhogyan*.*
2011. máj. 28. 22:27
 3/18 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem is szép..:) végülis így is csak kevés smink van rajta!:-)
2011. máj. 28. 22:28
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
első vagyok. persze 1 kép alapján azért nem lehet messzemenő következtetéseket levonni...
2011. máj. 28. 22:28
 5/18 anonim ***** válasza:
hát, egy képen mindenki másképp néz ki, és ráadásul mindenki a jól sikerült fotókat teszi közzé, de szerintem szép ez a lány.Semmi nincs rajta ami csúnya lenne, szem, orr, száj, szép formájú arc, semmi bőrhiba ami feltünő lenne, szép természetes szemöldök.Szóval igen, szerintem szép. Amúgy meg csak a szeme van kihúzva, meg a száján némi szájfény. Ez nem számít sok sminknek.
2011. máj. 28. 22:31
 6/18 anonim ***** válasza:
71%
a kép tökre ki van retusálva...így nem igazán lehet megállapítani
2011. máj. 28. 22:39
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

így szép. De lehet hogy retus, és a fekete fehér hatás is csalóka lehet :\

Mi ennyit látunk, lehet hogy teljesen alapozós, ma már vannak teljesen természetes hatásúak. Színesbe jobb lenne.

Van egy ismerősöm aki alapozva, kevés sminkkel kb. így néz ki, de ha nincs rajta ennyi se akkor szörnyű...

2011. máj. 28. 22:51
 8/18 anonim ***** válasza:
szerintem azért élőben sem lehet csúőnya, aki sminkkel fényképen szép..
2011. máj. 28. 22:58
 9/18 anonim ***** válasza:
alig látni valamit, de tuti szép lehet szerintem is :)
2011. máj. 28. 23:13
 10/18 anonim ***** válasza:
Mmmmhh! Ez aztán rohadt szép gecc! o.O Különleges. Azt nem tudom megállapítani, hogy smink nélkül milyen lehet, de így gyönyörű.
2011. máj. 28. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!