Egy ocsmány arcú lány, akin a smink és hajtrükkök se segítenek semmit és senki nem szereti, mindenki undorodik tőle, mit tehet?
+ szocfób és antiszociális is. Kb bottal nem piszkálná meg senki sem.
Ne öngyilkossági-guide-okat postoljatok, köszönöm. És zacsi sem segít mindenhol...
a szépség relatív. lesz aki esetleg szépnek tart.
viszont fontos, hogy ne legyél igénytelen. pl azt mondod, h ahhj, nem nyomkodsz pattanásokat ki, nem mosol hajat mert úgyis csúnya vagy.. nem fésülködsz, stb, akkor azzal rontasz.
legyél igényes és akkor nem hiszem, h ne lenne esélyed.
egy képet én is szívesen megnéznék:)
Köszönöm a válaszokat.
Szerintem kövér nem vagyok, 53-55kg és 170 cm, mondjuk néha vastagnak tűnnek a combjaim és a hasam is puffadt...
igyekszem igényesen tartani magam, tiszta és normális ruhák, hajam sose zsíros vagy korpás, ápolt körmök, minden, sok időt töltök h oké legyen minden ilyesmi, de attól még nem lesz helyes pofim, és ha megyek pl az utcán, tök idegen emberek beszólnak h ez de ocsmány, hogy néz ki... Volt h lépcsőn/ buszról lelöktek...
És osztálytársak is rendszeresen szekálnak, visszaszólni meg nem merek, ők elfelejtik én meg hetekig "depizek" minden egyes beszóláson...
arcpalsztika mennyibe kerül? Arcformát át lehet szabatni? lila karikákat (amik nem nem alvástól vannak...) el lehet plasztikai műtéttel távolítani?
teeeeeeeeeee, arcplasztika helyett, rakj be egy képet ide, aztán kapsz sminktanácsot, meg fodrászati tanácsot :)
nem mellesleg az osztálytársak lehet csak irigyek :)
"Nagyon kevés ember híres azért mert gazdag..."
Nem azért híres, mert gazdag, hanem azért gazdag, mert híres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!