Miért mondják a Balerina cipőkre, hogy csúnyák és nagyon hülyén néznek ki? Ezt főleg férfiaktól hallottam.
Mert nem túl nőies - itt nem arra gondolok, hogy egyáltalán nem, nyilván a tornacipőnél meg az edzőcsukánál sokkal inkább, de azért egy csinos félcipőnél vagy törpe vagy akár magassarkúnál sokkal rosszabb. Csoszognak benne a lányok, és kb. 38-as lábtól felfele ormótlan, kiemeli a láb nagyságát.
Az már kérdés, hogy tényleg rosszat tesz a folyamatos viselése (a magassarkúé is, de ez most más kérdés), mert a tornacipőhöz hasonlóan bokasüllyedést okozhat, és a lúdtalpnak is jó táptalaj.
Talán még azért nem preferálják a férfiak, mert kislányos hatást kelt, nem véletlen a tinidivat része.
Szia!A férfiak azt szeretnék,hogy a nap 24 órájában magas sarkúban járjunk! :-)
De ne foglalkozz vele, olyan cipőben és ruhában járj,amiben TE érzed jól magad!!!
Viszont tényleg egészségtelen, és hosszú távon árthat a gerincednek,a tartásodnak!
Az én barátom is (29 éves) kiröhögi mindig az ilyen cipőket, mert szerinte nagyon nem nőies. Azt mondja, ha már kényelmeset akarok, vegyek fel egy jó sportcipőt...
DE szerintem is töfi orrúak, nekem se nagyon tetszenek, esetleg ilyen formában (de az már nem is balerina...):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!