Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Járkáltatok már az utcán...

Járkáltatok már az utcán mezítláb vagy harisnyában? Ha igen hol és miért?

Figyelt kérdés
2011. máj. 23. 17:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Már nagyon sokszor.

Egyszer a Váci utcán sétáltunk végig mezitláb az egyik barátnőmmel, de sétáltam már a várban is, és más települések utcáin is (Kaposvár, Szeged, Szolnok, Balaton környéki helyek, talán már pécsen is).

és egy emlékezetes emlékezetes eset, amikor egy agresszív lezüllött részeg fazon elkezdett felénk jönni és ordibálni, amikor épp buliba mentünk a barátnőimmel (de még korán volt, nem is volt egészen sötét). Én elég magas sarkúban voltam, és ahogy közeledett a fazon, úgy döntöttünk, hogy futunk, mert úgy tűnt, hogy meg akar támadni minket. Szóval lekaptam a cipőmet és harisnyában szaladtam el, és csak jóval arrébb a forgalmas utcán, amikor már biztonságban éreztük magunkat vettem fel a cipőt megint.

Néha flip-flop helyett a bokaékszer és a lábujjgyűrű öltöztet :)

2011. máj. 25. 19:24
 12/19 anonim ***** válasza:
hát ja reszegen nyaron megesik:DDD barhol barmikor:DD
2011. máj. 25. 19:43
 13/19 anonim ***** válasza:
Igen, begyulladt a lábujjam és elég sokat kellett gyalogolnom, ezért levettem a cipőt:) Meg ha nem néznének hülyének amúgy is szívesen lennék cipő nélkül, szeretek mezítláb lenni
2011. máj. 26. 07:46
 14/19 anonim ***** válasza:

igazából, az én esetem, teljesen más, mint amit válaszba vársz, mert járkálni nem járkálok, de mivel kerekes-székes vagyok, de szinte egész nyáron hanyagolom a lábbelit :) én is inkább bokaláncot hordok

27/l

2011. máj. 26. 11:04
 15/19 harisnyababee ***** válasza:
79%

Előfordult már jópárszor. Még a gimiben kezdődött, az iskolai ünnepségeken. Nap végére többen is mezitláb (azaz csak félig - meddig, mert harisnya, térdfix mindig volt/van rajtam) nyomultunk az osztályból.:) Akkor azért elég gáz volt hariban hazamenni, mert meleg volt a beton, kerülgetni kellet a dzsuvát, meg az üvegszilánkokat. Ha pedig az út szélén a fűben mentem, minden féle szúrós dolog ment a harisnya alá.:S Na meg persze a harisnya is teljesen gallyra ment, cafatokban lógott a lábamon, mire hazaértem, és jópár harisnyámat sajnáltam így gallyra vágni.

Aztán még bulikban is megesett 1-2 szer, hogy harisnyában gyalogoltam haza. Egyik barátnőm szeretett mezitláb nyomulgatni, és engem is sokszor rá tudott venni, ha olyan hariba voltam, amit nem sajnáltam, vagy felszaladt az este folyamán.:) Valahol nekem is bejött az érzés gyakran nyomulgattam így. Mostanában valahogy hanyagolom az ilyesmit, talán mer csajszikámmal is ritkán találkozok,vagy megyek vele partyzni, viszont a mezitlábaskodás megmaradt, igaz ugyan nem az utcán, de otthon, meg máshol is ha belépek a kecóba cipőt egyből le, ha kell, ha nem..:)

2011. máj. 28. 04:36
 16/19 anonim ***** válasza:
erről jut eszembe, vmelyik nap láttam egy csávót lazán mezítláb flangálni:D és nem is volt nála cipő, szal nem az hogy levette, lazán úgy : D
2011. máj. 28. 11:53
 17/19 A kérdező kommentje:
Látom többet járkáltatok már így. Az emberek, hogy reagáltak? Megbámultak? Esetleg beszóltak? Mi volt a legforgalmasabb hely, ahol így mentetek?
2011. máj. 31. 14:43
 18/19 anonim ***** válasza:

nekem a hajógyárin volt, h reggel hazafelé még ittas állapotban cipő nélkül jöttem (ugye az egész éjszakát lenyomtam magas sarkakon..) és leültünk a hévmegálló lépcsőjén. mellettünk nem messze egy csaj a barátnőinek: "vmi hülye csaj mezítláb jött idáig." de egy gyilkos tekintetnél többre nem futotta. :D

21/L

2011. máj. 31. 21:50
 19/19 anonim ***** válasza:

Ez semmi. Én egyszer bepisiltem nyilvános, forgalmas helyen. Már annyira kellett, hogy egyszerűen nem bírtam tovább. Nyilvános wc nem volt a környéken és mivel belvárosban volt még egy bokor sem volt a közelben. Becsurrant és onnantól nem tudtam megállítani. De legalább megkönnyebbültem. Mondjuk elég ciki volt, mert úgy 3 éves korom óta nem fordult elő velem ilyen.

Szűk farmerban voltam, szóval eléggé és egyértelműen látszott, hogy milyen "baleset" történt.

Sokan meg is bámultak, utánam is fordultak. Szerencsére nem szólt be senki, de így is elég gáz volt.

21/L

2011. jún. 15. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!