Mi volt a legextrémebb/forgalmasabb hely, ahol mezítláb vagy harisnyában (cipő nélkül) voltál? Mennyit mentél úgy és miért? Mik a tapasztalatok?
még fiatalabb voltam, de így is elég ciki volt... győri élményfürdőben voltunk az anyukámékkal, és ellopták a papucsomat meg a nővérem törölközőjét. Szerettünk volna venni nekem egy újat, de akkor még pici volt a lábam (kb35ös) és ott a boltba csak 37-től voltak valami gyógypapucsok 5ezerét...szóval elindultunk haza, ki a vidéki buszmegállóba (kb 25perc séta) haza végig a buszon (kb 3Operc) és még hazasétálni (kb 1O perc). Mire hazaértem olyan fekete volt a lábam hogy alig bírtam lesúrolni, és a beton is forró volt egy két helyen...nagyon rossz volt.
Egy másik eset pedig a múltkor volt, a legjobb fiúbarátommal jöttünk haza a buszról és nagyon kidörzsölte a lábamat a cipő, ezért mindketten levettük és úgy jöttünk haza :D az csak 1Operc volt, és senki sem látta :)
szerintem parkban lehet, a balatonnál is gyakran mezítláb mentünk mindenhova (közért, strand, 10-15perc séta), mert nagyon egészséges, jót tesz a vérkeringésnek.
de a városi beton, kosz, az viszont nem tesz jót, elég egy pici vágás és elfertőződhet a seb stb, kutyaürülés, kapualjbanpisilés, szemét, üvegszilánkok...
temetésről mentünk a kocsihoz, de ez ilyen hegyvidékes helyen volt. a kocsit lent hagytuk. fel még felsétáltam magassarkúban de le már inkább levettem, harisnyában voltam egyáltalán nem szakadt ki, és kb. 10 percet sétálhattam így.
másik matek írásbeli érettségi után jöttem haza a liftet csinálták, így fel kellett sétálnom a 10-re. persze levettem a magassarkúmat..:D
Harisnyában 10 percet mentél és nem szakadt ki? Milyen harisnya volt? Betonon mentél? De a talpa piszkos lett, nem?
Várom a további tapasztalatokat is:) A barátnőm arra akar rávenni, hogy menjek el vele a városligetbe cipő nélkül és tényleg nem tudom, hogy elmenjek-e, illetve, hogy húzzak-e harisnyát. Mert szerintem a harisnya kicsit védené a lábamat meg ha lenne rajtam nem lenne koszos a lábam, csak nem akarom tönkretenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!