Mi volt a legextrémebb/forgalmasabb hely, ahol mezítláb vagy harisnyában (cipő nélkül) voltál? Mennyit mentél úgy és miért? Mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2011. jún. 9. 11:13
11/15 anonim válasza:
Békéscsabai Tescoban, már nem emlékszem miért, talán csak úgy volt kedvem:D
A másik: mentünk le kocsival a Balatonra a nyaralótól (kb. 5 km). Én már felöntöttem a garatra, és nagy önbizalommal beültem a kocsiba mezítláb. Csak azt elfelejtettem, hogy visszafelé gyalog kell jönni a sóderes, törmelékes úton... Életem egyik leghosszabb útja volt :D
12/15 sz12 válasza:
nem szakadt ki:D betonon igen, kicsit vastagabb nejlon harisnya volt. fekete színű ezért nem látszódott rajta a kosz, de nyilván koszos lett.
13/15 anonim válasza:
meztiláb, 8.-os ballagásom után kb 20percig, a magassarkúval a kezemben :D
14/15 anonim válasza:
A körúton,tavaly nyáron mezítláb. Egy barátnőmmel, szórakozásból :) Szakadt az eső, és beletoccsantunk minden pocsolyába :D
22(!)/L :D
15/15 anonim válasza:
Késésben voltam edzésről..és magassarkú volt rajtam kb. 30 perc séta és hát voltak érdekes tekintetek, meg egy roma be is szólt valamit de már nem emlékszem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!