Mezítláb. Fehérvár belvárosától a vasútig. Mert a bolondballagáson egy 2 számmal kisebb magassarkú volt a lábamon, mint ami kellett volna (kölcsönbe:P), és úgy fájt a lábam, hogy a sulihoz inkább mezítláb sétáltam vissza :D
Egyébként még nyáron nagypapáméknál szoktam mezítláb mászkálni a 10 házas földutas faluban, de az nem nagy szám :)
2011. máj. 23. 18:05
2/19 anonim válasza:
igen, régebben gyakran, amikor új cipőm volt és feltörte a sarkamat. mostanában meg ha a magassarkútól meghal a lábam. haristyában annyira nem praktikus, mert kiszakad.
2011. máj. 23. 18:14
3/19 anonim válasza:
egyszer a suliudvaron játszottunk a fűben és levettem mezítlábra, amúgy nm.
2011. máj. 23. 18:20
4/19 anonim válasza:
Múltkor nem sok kellet,hazafele jöttem a dög melegbe,fél órásnyi az út busszal,hát ne mondjam,egy órát gyalog jöttem a nagy melegbe, harisnyával és balerina cipővel ami nagyon feltörte a cipőmet.A cipőt meg féltem elvenni,ne hogy kiszakadjon a harisnya,de csak kibírtam :D
/bocsi,tudom CSAK majdnem:D,de nagyon szar volt és tényleg nem sok kellet már,hogy levegyem /
2011. máj. 23. 18:36
5/19 anonim válasza:
*levenni
Ja és azért jöttem gyalog,mert lekéstem két buszt :(
2011. máj. 23. 18:37
6/19 anonim válasza:
ha nyaralok valahol, akkor mindig mezítláb közlekedem az úttesten , de a távnak kevesebbnek kell lennie mint 1 km, suliban is előfordult már, hogy papucs nélkül voltam (volt rajtam zokni) és sokszor itthon is mezítlábaskodom, olyan jó érzés :)
2011. máj. 23. 19:41
7/19 anonim válasza:
naná! buliból hazafelé pl. vagy éjjel amikor a városban bandáztunk. sőt 3 éve még Velencében is mezítláb grosszáltam a nap végére, mert lúdtalpas vagyok és bármilyen cipőben megfájdul a lábam a sok ácsorgástól, mászkálástól, és ilyenkor a mezítláb a legjobb.
21/L
2011. máj. 24. 12:05
8/19 anonim válasza:
Én egyszer télen voltam kénytelen harisnyában hazajönni, mert annyira csúszott a csizmám talpa, hogy nem tudtam feljönni az utcán. Utána egész este forró vízben olvasztottam a lábamat, és megúsztam felfázás nélkül:) Ja és a harisnya is épségben maradt.
2011. máj. 25. 17:53
9/19 anonim válasza:
Igen, és imádok mezítláb járkálni a fűben! Az a legjobb a lábnak. Utcán talán akkor sétáltam utoljára mezítláb, amikor feltörte a cipő a lábam. :( Az még hagyján, de kerülgetnem kellett az üvegcserepeket, meg félhettem, mikor lépek bele valamibe. :D
2011. máj. 25. 18:01
10/19 anonim válasza:
Én olyankor járkálok mezítláb az utcán ha feltöri a cipő, vagy ha elviselhetetlenül kényelmetlen. Volt már párszor ilyen. pl. elmentünk a búcsúba és előtte volt templom természetesen a templomban nem de amikor kijöttem le kellett vennem, igy járkáltam az utcán. Vagy pár hete voltunk osztálykiránduláson Debrecenben ott is le kellett vennem, mert fájt. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!