Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Bulihelyen szoktál mezítláb/ha...

Bulihelyen szoktál mezítláb/harisnyában táncolni? És buli után úgy hazamenni?

Figyelt kérdés
Mi a barátnőmmel mindig így toljuk és tök jó érzés, de múltkor egy srác beszólt, hogy szerinte ez igénytelen, ezért kiváncsi lennék, hogy is szokta-e csinálni. Mesélhettek teljes storykat.
2011. jún. 13. 13:09
 1/8 anonim ***** válasza:

Én csak kényelmes cipőben megyek bulizni, amiben kibírom az egész éjszakát és a hajnalt is, így a magassarkú kilőve.

Szerintem nem igénytelen.

2011. jún. 13. 13:14
 2/8 anonim ***** válasza:
41%
Szerinztem elég igénytelen, mert ki tudja, h előttetek ki hányt oda, mit öntöttek ki, és persze nagy esély van arra is, h egy heves bulizó széttör egy-két üvegpoharat...és ezekben tapicskoltok...:P fúj
2011. jún. 13. 13:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Volt már rá precedens (mindkettőre), de akkor nagyon részegek voltunk és magassarkúban lehetetlennek tűnő vállalkozás volt hazaérni:D Amúgy meg kibírom a magassarkút, azért veszem fel, hogy rajtam legyen szép, ne a kezemben. Max többször leülünk pihenni. Ja, meg gólyabálunkban nyomtuk cipő nélkül a táncot, de akkor minden csajszi, mert magassarkúban nem lehetett pogózni a koncerteken:)
2011. jún. 13. 13:25
 4/8 anonim ***** válasza:

én nem csak mezitláb,hanem még alsógatya nélkül is szoktam táncolni

17/F

2011. jún. 13. 13:30
 5/8 anonim ***** válasza:

Haverokkal bérelt helyen, pl esküvő, ballagás, diplomabuli, ott oké.

De egyéb szórakozóhelyre nem megyek kényelmetlen cipőben eleve (mondjuk máshova sem), de miután 5 perc alatt két poharat törnek el átlag, majd hülye is lennék. Biztos élmény lenne a mocskos földön alkoholos üvegszilánkba lépni, aztán menni az ügyeletre tetanuszért. xD

Utcán volt rá példa, de csak az utcánban, elég kihalt hely. Kényelmetlen amúgy.

2011. jún. 13. 14:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Valamelyik nap én is mezítláb táncoltam.. ráadásul egy "elitebb" szórakozóhelyen... úgysem ismertek csak azok, akikkel voltam. Nagyon fájt már a lábam a magassarkúban. Egész este egy helyen voltam.. szóval ott üvegszilánk nem volt... kosz az viszont igen :S egy fél napig biztos súroltam a talpam xDDD

de életem eddigi, talán legjobb bulija volt.. szóval pont leszartam, hogy ki mit gondolt :)))

2011. jún. 14. 23:44
 7/8 anonim ***** válasza:
egyszer mikor buliba menet felkaptam egy magassarkút nem nézve h mi lesz később.. nos a gyilkos cipőt hazafele menet lehetetlenség volt végig magamon tudnom.. még szerencse h barátnőm kisegített egy pár zoknival, különben odafagyok x)
2011. jún. 16. 00:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is táncoltam már mezítláb. Egyszer nyár volt, egy nagyon jó buli. Ismerősökkel voltam és kb. a felénél mindhárman ledobtuk a cipőket, papucsokat és mezítláb voltunk, nagyon jó érzés volt.
2020. nov. 3. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!