Mi vesz rá egyeseket arra, hogy több tízezerért vesznek maguknak ruhát?
Például cipőt 12 ezerért, vagy 20 ezerért.Kabátot,nadrágot és egyéb ruhákat is megvesznek 20-30ezerért.
Én bemegyek a kínaiba, vagy egy olcsobb plázás cipőboltba és maximum 5 ezret elköltök egy cipőre.És nem megy tönkre 2 hét alatt,ez csak a naívak állítják,ugyanúgy lehet hordani évek múltán is.
19/F
sokak ebben érzik jól magukat. nem tudom, h azért-e mert tudják, h drágább cucc van rajtuk, vagy tényleg nem találnak az olcsóbbak között olyat, ami tetszik nekik. Sajnos a kínaiban én sem sokat szoktam találni, minden túl van díszítve:S én viszont ha tudom mindig nézem a leárazásokat. cipőből ha van olyan ami tetszik a kínaiban megveszem, most is van egy csizmám, de nem minden nap hortam a szezonban és eléggé tönkre is ment. ha pl már a deichmanban vettem volna, tudom, h tartósabb lenne, mert a többieké az. de nekem nem ér meg annyit, mert köv. szezonban úgyis újat akarok, és ha találok a kínaiban olyat ami tetszik, azt veszem. viszont ha nem tetszenek, akkor nem ott veszem csak azért, hogy olcsó cipőm legyen. cipőkben (utcai) sajnos tényleg egyszerűen nem tetszenek azok, amik ott találhatók. ittis a dúldíszítetség az oka gyakran.. ha van egy cipő ami nagyon tetszik, inkább spórolok rá, de ha másban nem érezném jól magam, akkor nem érdemes az olcsót venni. én ha többet adok ki valamiért az azért van, mert tényleg tetszik. de én előtte mindig körülnézek és tudatosan vásárolok.
17/L
Hm...
Én 10. 000 alatt ritkán veszek cipőt, de nem sznobizmusból, meg nem azért, mert sikeresen "átprogramoztak".
Egyszerűen azt vettem észre, hogy a drágább, bőr cipőkben, nem izzad a lábam, kényelmesebb, nem lesz görényszagú az egész szoba, amikor leveszem. Ez 2-3000 forintos cipőknél előfordul, szégyen-nem szégyen. Viszont ruhát a lehető legolcsóbban vásárolok, egy pólóért 5-600 forintál nem adok többet, egy gatyáért meg 4000 forintnál.
CIpőn nem szoktam spórolni, inkább a bőrcipőket választok, és nem kell, hogy csónakázzak a cipőmben egy esőzés alkalmával, vagy hótaposás közben.
"16:25"
10 ezer alatt is lehet olyan cipőt találni, ami kielégíti az igényeidet.Csak az más kérdés, hogy veszed-e a fáradságot és keresel olyat vagy kiadsz 2-szer, 3-szor annyit.Itt kezdődik a tudatos vásárlás.
Ha én tudok találni 5-6 ezer alatt olyan cipőt amiben nem büdösödik be a lábam, nem ázik be télen a hó miatt, akkor te miért nem tudnál 10ezer alatt ilyet találni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!