Életemben először lett műkörmöm, és nem vagyok vele kibékülve, pedig nagyon szép! Nekem túl hosszú, túl macás, nem is tudom. Valóban megszokom pár nap alatt, vagy zsebelhetem majd be az egyeseket infóból és tesiből?
Nem értek egyet azzal, hogy irigység ha leszólják...
Nálunk volt egy csaj tesiórán akkora hisztit levágott, a végén elérte hogy ne kelljen tesiznie ( még átöltöznie sem) mert neki műkörme volt. És egész végig rázta a kezét és kényeskedett. Mindenki rajta nevetett, nem kell mondanom. És egy hétig róla beszélt mindenki, hogy milyen kis ...
A pasiknak pedig egyáltalán nem tetszik a műköröm(a legtöbbnek), suliban inkább kinevetnek majd meg összemosolyognak egymás közt rajtad.
A tanárok is le fognak szidni, hogy suliba nem való. Ami amúgy igaz is szerintem. Max. ha esküvőre vagy egyéb nagy eseményre mentek majd és azért csináltattad és akkor a suliba menet nem veheted le majd teheted vissza.
Az pedig, hogy azt mondják szép... hát nem mondhatják, hogy ronda. Én is azt mondom, hogy szép mert mit mondjak... nameg lehet, hogy tetszik de nekem mégse kéne.
Ráadásul kényelmetlenül is érzed magad. Nem hiszem, hogy ez a legjobb választás, ha fent hagyod :) de ha meg mégis akkor viseld büszkén :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!