Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Életemben először lett műkörmö...

Életemben először lett műkörmöm, és nem vagyok vele kibékülve, pedig nagyon szép! Nekem túl hosszú, túl macás, nem is tudom. Valóban megszokom pár nap alatt, vagy zsebelhetem majd be az egyeseket infóból és tesiből?

Figyelt kérdés
Ráadásul rólam mindenki tudja hogy nem vagyok ez a mű tipus és biztos csúnyán fognak rám nézni :( A fiú, aki tetszik nekem, az nem is szereti a hosszú körmöket...
2008. nov. 15. 11:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Meg lehet szokni. Én régóta műkörmözök, de most csak picit csináltattam, mert zavar a hosszú. Azt is megszoktam, csak nekem mindig leszakítja a saját körmöm is, hiába vigyázok. Ha szép, akkor tetszeni fog másoknak is. Az a lényeg, hogy ápolt legyen a kezed, nem a körmöd hossza miatt fognak megítélni szerintem. Sok pasi észre sem veszi, csak azt látja, hogy szép.
2008. nov. 15. 12:11
 2/6 anonim ***** válasza:
45%
Vágj le belőle, vagy szedd le, de semmiképp ne szenvedj vele, ha nem érzed jól magad! Nem éri meg!
2008. nov. 15. 13:21
 3/6 anonim ***** válasza:
54%
Simán meg lehet szokni...Az enyémek iszonyat hosszúak, de megszoktam és már az a fura,ha nincs!Ne másokkal foglalkozz!Ha neked tetszik,akkor hagyd fennt!Amúgy az enyémet rengeteg pasi megdícséri, sőt lányok is! Szerintem fontos,hogy egy kéz ápolt és szép legyen! Persze műköröm nélkül is lehet az!Lényeg,hogy meg lehet szokni, és NE másokkal foglalkozz,hanem azt csináld,ami neked jó érzés!Ha leszólják,az meg csak az irigység!!!
2008. nov. 15. 13:30
 4/6 anonim ***** válasza:
23%

Nem értek egyet azzal, hogy irigység ha leszólják...

Nálunk volt egy csaj tesiórán akkora hisztit levágott, a végén elérte hogy ne kelljen tesiznie ( még átöltöznie sem) mert neki műkörme volt. És egész végig rázta a kezét és kényeskedett. Mindenki rajta nevetett, nem kell mondanom. És egy hétig róla beszélt mindenki, hogy milyen kis ...

A pasiknak pedig egyáltalán nem tetszik a műköröm(a legtöbbnek), suliban inkább kinevetnek majd meg összemosolyognak egymás közt rajtad.

A tanárok is le fognak szidni, hogy suliba nem való. Ami amúgy igaz is szerintem. Max. ha esküvőre vagy egyéb nagy eseményre mentek majd és azért csináltattad és akkor a suliba menet nem veheted le majd teheted vissza.

Az pedig, hogy azt mondják szép... hát nem mondhatják, hogy ronda. Én is azt mondom, hogy szép mert mit mondjak... nameg lehet, hogy tetszik de nekem mégse kéne.

Ráadásul kényelmetlenül is érzed magad. Nem hiszem, hogy ez a legjobb választás, ha fent hagyod :) de ha meg mégis akkor viseld büszkén :D

2008. nov. 15. 22:50
 5/6 anonim ***** válasza:
53%
Mennyire elvont vagy!Sose kéne olyan pasi,aki azért választ,mert műkörmöm van vagy nincs!Az meg hogy más ezt arra használja,hogy felfigyeljenek rá, meg hogy nyavajoghasson,hisztizhessen, elég ciki!De ezért még nem kell leszólni azt,akinek műkörme van,mert nagyon esztétikus is tud lenni!Szerintem sokkal szebb egy visszafogott műköröm,mint egy agyonrágott, betöredezett,szakadozott természetes!!!
2008. nov. 16. 15:53
 6/6 anonim ***** válasza:
48%
Az igaz, annál undorítóbb nincs mint amikor vki agyonrágja a körmét. De azok a hatalmas műmacás műkörmök... hát az. Meg a kérdező azt írta az övé is túl nagy és szerintem az iskolába nem való. Főleg ha még zavarja is őt a mindennapi dolgokban.
2008. nov. 16. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!