Hogyan tudnám szép vékonyan tussal kihúzni a felső szempilláim tövét?
Olyan sokszor próbálom, de nem sikerül úgy, ahogy szeretném és ez elszomorít.
Ilyen a szemhéjtusom:
Hogyan tudnám szépen vékonyan kihúzni a felső szempilláim tövét? Sajnos nem is teljesen egyenletes, de ami jobban zavar, hogy nem olyan vékony, mint szeretném.
Ez pl. annyira tetszik nekem, de hogyan tudnék ilyet csinálni magamnak? (mondjuk én csak a szempilláim végéig akarom kihúzni, tovább nem)
16/L
Köszönöm a választ! ;)
És le tudnád írni, hogy te hogyan szoktad használni a tust. Milyen technikát alkalmazol?
én is ezt a miss sporty tust használom, amit az előző linkelt be
én elég könnyen dolgozok vele :D
a szemem külső sarkát kifelé húzom ( olyan kínai leszek töle) és a másik kezembe van a tus, kihúzom vele elöször a pillák tövénél...elsö húzásra csúnya, a második húzásra szép, és olyan vastagságúra csinálom amilyenre akarom
úgy szoktam, hogy folyamatosan vastagszik a vonal kifelé menet :D
Előző vagyok!
Vagy próbáld meg azt, hogy kihegyezel rendesen 1 fekete szemceruzát, és azzal húzod ki a szemed.. ( Könnyebben fog menni, szerintem ) És utána ha gondolod húzd át tussal. !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!