Mást is zavar, hogy marad a meleg idő?
Figyelt kérdés
Örültem, hogy jön a szeptember, vele együtt pedig a hidegebb idő. Én mindig is a pulcsis, hosszú gatyás időt szerettem, amikor nem fagysz meg, de azért hidegebb van. A lényeg az, hogy úgy hallottam, még egész szeptemberre meleget mondanak. Ez kicsit elszomorított. Kaptam pár új farmert, amiket már nagyon fel akartam venni, viszont, ha továbbra is 30+ fokok lesznek, megsülnék benne. Viszont behozták a sulinkba azt a szabályt, hogy nem lehet térd fölötti gatyát felvenni, de nekem csak olyan rövidgatyáim vannak. Mást is zavar, hogy marad a meleg idő?szept. 1. 00:31
32/34 anonim válasza:
Végre eltakarodott a meleg a picsába, normális idő lesz pár hétig
33/34 anonim válasza:
Utána meg úgyis október, úgyhogy a 30 foknak hálisten májusig reszeltek.
34/34 anonim válasza:
Alapból az emberek nem szeretik a hideget, a sötétet és a nyirkos időt. Mi mostanában ez a rengeteg hipokrita bejegyzés mindenfelé? Social médiában is, itt is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!