Az egyik 29 éves meleg barátom azzal piszkál állandóan hogy undorító anyajegy van az arcomon és szedessem le. Szerintetek is le kéne szedetnem? Engem nem zavar de ő nagyon piszkál vele. Hetero/f
2016. okt. 4. 20:30
1/5 anonim válasza:
Szerintem semmi baj nincs vele. Illetve ha téged nem zavar, akkor kit érdekel, hogy más mit gondol?
2/5 anonim válasza:
Elég elbaszott egy "barát" lehet.
3/5 anonim válasza:
szerintem sincs baj vele, ne engedd hogy egy ilyen elvegye az önbizalmadat! nem igazi barát az ilyen..
4/5 anonim válasza:
Azt hittem valami kidudorodó szőrös kelésről vagy fél arcot elfoglaló barna foltról van szó. Ez semennyire nem zavaró vagy csúnya.
5/5 anonim válasza:
Nem csúnya egyáltalán az anyajegy.
Nem érzed gáznak, hogy kiraktad egy világnak az arcodat a netre? Még más nem mer kiírni semmit, htha abból is felismerik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!