Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim és rokonaim állandóan azzal piszkálnak, hogy nincs barátnőm, de hogy mondjam el nekik, hogy nekem barátom van?
Sehogy. Mondd meg nekik azt, hogy foglalkozzanak a saját dolgukkal. Vagy ha pl egy olyan rokonod kérdi, akinek mondjuk 2 gyereke van, akkor mondd neki, hogy ez ugyanolyan, mintha én megkérdezném tőled, hogy te miért nem 3 gyereket szültél, miért csak 2-t.
Nem tudom milyenek a körülményeid, de ha még a szülőkkel laksz, akkor ne mondd el az igazat, majd csak miután elköltöztél.
A magánéleted része, hogy te kivel vagy párkapcsolatban. Az rád és arra tartozik, akivel együtt vagy. Nem vagy köteles beszámolni a rokonoknak, ha van valakid, vagy randid lesz, esetleg tetszik valaki.
Neked kell eldöntened, hogy el akarod-e mondani, vagy szeretnéd, hogy tudják, hogy már rég nem vagy egyedülálló. Viszont, ha utóbbit szeretnéd, akkor mindenképpen számolnod kell, hogy nem biztos, hogy pozitív kicsengése lesz a dolognak.
Engem annak idején nem zavart a nemi identitásom, s nem is éreztem semmilyen tehert, hogy meleg vagyok, s ezt nem közlöm senkivel. Elvoltam a magam világában, mint most is, pedig nem is egy olyan ember lenne, aki elfogadná, ha kiderülne rólam. De ugyebár mindenki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!