A barataim allandoan piszkalnak, mit tegyek?
Mondtad már nekik, hogy ne szivassanak mert rosszul esik?
Ha nem, megér 1 próbát, illetve ha ez nem megy, megpróbálhatsz beszálni, és másokat szekálni(de ez elég gyökér dolog szerintem) vagy csak simán hagyod őket a fenébe. Nekem nem kellenének ilyen barátok, az egyszer biztos:) A tumblin kirakott posztokat meg ne minden esetben vedd magadra, mert lehet nem miattad reblogolta.
Fiú, vagy lány vagy?
Szerintem is hagyd őket a fenébe... Nem jó barátok nélkül lenni, igaz, tudom jól, de még mindig jobb, mint pár olyan egyénnel lenni, akikkel kb minden egyes együtt töltött perc kész kínszenvedés. Egyik legjobb barátságom így szakadt meg nemrég, bár ott ő nem ezeket művelte, szimplán már a végén kihasznált és ha bármit én akartam csinálni, k**van voltam, meg b**zni mentem... De lényegtelen ez.
Hagyd azt a két idiótát a francba, találsz még barátokat, csak picit legyél nyitott. :) Barátokat bárhol lehet szerezni... De ha nem így döntesz, akkor, ha nem változtatnak, akkor sokáig kell még ezt elviselned... ><
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!