Észrevettem, hogy amióta ilyen meleg van, azóta sokkal jobban zsírosodik a bőröm és ez eléggé zavar. Milyen tippeket tudtok ellene?
hát én meg pont forditva hallottam->olcsó szappan->szárít-> a száraz bőr miatt a szervezet fokozza a faggyúmirigy termelését->jobban zsírosodó bőr
vannak ilyen arc kendők töröld át többször az arcodat egy nap. alapozot ilyesmit ne használj mert eltömiti a porusokat és pattanás alakul ki
Sajnos ez ilyen, sokat nem lehet tenni ellene. Legyen nálad mindig törlőkendő, meg egy kis törölköző, és ha épp van rá mód, most meg az arcod.
A púder is hasznos lehet, és azzal elég csak gyorsan végigfutni az arcon, ha épp muszáj.
Én ebben a melegben minimálisan sminkelek. Szempillaspirált, tust és fényvédős ajakápolót használok, illetve ha karikás a szemem vagy pattaim van, korrektort.
Alapozó és társai fölöslegesek, úgyis leizzadnám, így viszont, ha nagyon melege van az arcomnak és izzad, zsírosodik, csak megmosom hideg vízzel és rögtön jobb. Utána nem is látszik zsírosnak a bőröm és hűsít is!
A törlőkendő is nagyon jó, lehet kapni egész kis csomagban is, ami elfér a táskában. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!