Radikális ill. szélsőjobboldaliak! Mennyire zavar titeket az, ha egy zenei előadó meleg?
A RomEr, Hungarica, Ismerős arcok, stb. az igazán alternatív, mert azt nem játsszák rádióban, nem hívják fesztiválokra.
A petőfirádiós "mi is kispál akarunk lenni" brancs pl. egy mainstream módon terjesztett liberális szubkultúra terméke, de nem alternatív.
Mondhatni ami alternatív címszóval megy a médiában az nem az - mert a médiában megy.
"A petőfirádiós "mi is kispál akarunk lenni" brancs pl. egy mainstream módon terjesztett liberális szubkultúra terméke, de nem alternatív.
Mondhatni ami alternatív címszóval megy a médiában az nem az - mert a médiában megy."
Kikre gondolsz itt? Gondolom nem a Quimby-re, vagy pl. a Karabélyra...
Magyar alter előadók közül az Eleven Hold, Szabó Balázs Band, Kimnowak (ha azt lehet alternak nevezni), meg persze a fenn említett két együttes zenéit hallgatom főleg (gyengébbek kedvéért: Quimby, Karabély). Külföldi alter zenében meg nálam ezek a nyerők: Placebo, Nine Inch Nails, Chevelle, Deftones, Mad Season. Egyébként még tömérdek mennyiségben hallgatok grunge-t és jazz zenét.
Egyébként megnéztem Vona Gábor zenei ízlését, és kellemeset csalódtam benne ezen a téren: egyik kedvenc együttese a Nirvana :) Azt gondoltam róla, hogy főleg csak folk rock-t hallgat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!