Radikális ill. szélsőjobboldaliak! Mennyire zavar titeket az, ha egy zenei előadó meleg?
Szia!
Én is radikális vagyok. Anarchista.
Nem igazán határozza meg a politikai nézetem, hogy milyen zenét hallgatok, bár van egy oldal, ahol igen jó anarchista témájú zenéket lehet letölteni, innen meg szoktam néhányat hallgatni, és ha jó, akkor rendszeresen hallgatom is, de csak azért, mert anarchista, nem fogom hallgatni, ha nem tetszik.
Viszont valamiért nem igazán szeretek olyan zenét hallgatni, ahol arról énekelnek, hogy hogyan kéne kiirtani a cigányokat Magyarországról.
De ha a zene apolitikus, és csak az előadó köthető valamilyen politikai ideológiához, az nem érdekel.
Előző: köszönjük! :)
Többiek: leírnátok, hogy kokrétan melyegyütteseknek a zenéit hallgatjátok főként?
nem ismerek meleg előadót és nem hiszem, hogy a zenei palettámban lennének melegek általában rockot hallgatok azok közt is inkább a magyart és kissé radkiálisat vagy nemzetit vagy nem is tudom hogy mondjam:D
pl cool head clan, hungarica, romantikus erőszak, vádló bitófák, ossian, pokolgép ... sorolhatnám naphosszat
előző vagyok:
ha zenét hallgatok 90%ban zenei élményért hallgatom, ha a mögöttes tartalmat akarom hallgatni, akkor hallgatom a radikálisabb zenéket
Ez a kérdés úgy érzem, nekem is szól. Engem mondjuk egyáltalán nem érdekel, ha meleg, bár mondjuk Elton John nemcsak hogy meleg, hanem nagyban hirdeti is, azt feleslegesnek érzem, szerezzen hírnevet mindenki a zenéjével, ne pedig a beállítottságával. mondjuk Elton Johnnál nem az hozta a hírnevet, de na, sosem szidtam még zenekart azért, mert bárki meleg lenne.
Egyébként erősen jobboldalinak érzem magam, és zenész vagyok. Egyáltalán nem érdekel a zenei előadó származása, vagy mivolta, például most játszottam egy 3tételes művet, amit egy szabadkőműves zsidó írt. Szép zene :) Ha már jobboldal, ugye gyakori kérdés a cigánykérdés, de cigányzenét is hallgatok - mondjuk nem bódigusztit, és tárasit, hanem autentikus cigányzenét - és játszok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!