Mást is zavar, hogy marad a meleg idő?
Nem hogy zavar, hanem már konkrétan kezdek megbolondulni. Nálam az ideális idő ilyen 18-22 fok között van. 25-26 nekem már kissé túl meleg erre még szeptember elején is ilyen 33-34 fokok vannak amiben fizikai fájdalmat érzek ha kimegyek. Ami nem lenne baj ha 1-2 napig tartana de már hetek óta ez van.
Minden évben egyre többet filózok azon hogy valahova északabbra költözzek :D
#14, mivel ez volt a kérdés, megemlítettem, hogy igen, én is szívesen vennék már fel hosszú gatyát. Egy szóval nem említettem olyat, hogy kizárólag ezért várnám. Meg azt sem, hogy ennek pont szeptember 1-én kellene megtörténnie. Ezt csak te képzelted hozzá. Régebben már augusztus 20-a után érezhetően hűvösebb és csapadékosabb szokott lenni az idő.
Tőlem márciusban soha nem hallhattál még panaszkodást, mert gyűlölöm a meleget. A nyaralóknak, meg a meleg kedvelőknek kell a nyár, ezt elfogadom. De felőlem szeptembertől májusig simán fagyhatna. A -10 fokot sokkal jobban tolerálom, mint a +38-at!
Örülnék, ha az évszakokhoz passzolna az időjárás.
Ősz->hűvösebb, szeles, esős
Tél->hideg, havas
Tavasz->kellemes
Nyár->meleg
Nem azt mondom, hogy ahogy szeptember 1-je lesz hűljön le az idő, hanem azt, hogy ne legyen 35 fok minden héten és kezdjen már el látszódni egy kis esővel vagy valamivel, hogy mindjárt jön a hideg...
Nem. Mostmár este lehűl 18-19 fokra, nekem kellemes így.
Amúgy nekem mindegy, csak a fűtési szezont nem várom, akkor lesz csak igazán melegem folyton. Ahhoz képest a nyár hűvös.
19.
Igen, nyilván a téli benti 23 fok az sokkal rosszabb, mint most a kinti 35, benti 25-30.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!