Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Minek is kell a melltartó?

Minek is kell a melltartó?

Figyelt kérdés
Az megértem, hogy a fehérnemű tradicionális része a nőknél, de mi az igazi funkciója? Hogy a bimbó ne látszódjon ki? Mert arra van más, egyszerűbb megoldás is. Csak a mell izmokat lazítja el hosszú távon.

2024. júl. 14. 01:30
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
90%

Tehát az a kérdés, miért követünk egy szokást, amikor csak szokás.

Hát, éppen azért.

2024. júl. 14. 07:07
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Hajnali fél 2-kor ezen gondolkozol és nem tudsz elaludni a kérdéstől?! :D

Benne van a nevében. Tartja a mellet. Akinek nagy lógós mellei vannak, annak több szempontból sem hátrán, ha hordja. Erre találták ki.

2024. júl. 14. 08:13
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Illetve akinek nem nagy a melle, annál egy szivacsos melltartó "javítja" a testarányt, ami bizonyos ruháknál előnyös.

Megint másoknál alapvetően a komfort rêsze, hogy a mellet ugyanúgy eltakarjuk, mint más intim zónát.

Nagyon egyszerű az egész.

2024. júl. 14. 08:21
 24/31 anonim ***** válasza:
15%

"komfort rêsze, hogy a mellet ugyanúgy eltakarjuk, mint más intim zónát."

Eközben meg minden lány dekoltázsozik.....kirakja 😄

2024. júl. 14. 08:24
 25/31 anonim ***** válasza:
95%

#24: ja, tudjuk, minden nő r*banc.

Gondolom, nem volt velük dolgod.

Fogd már fel, hogy 1. nem mindenkinek van dekoltázsa 2. két különböző dolog 3. nem minden mell a Te fütykösöd körül forog

2024. júl. 14. 08:28
 26/31 anonim ***** válasza:
22%
Ne dekoltázsnak hívd, hanem mellkirakásnak. vagy mellmutogatásnak
2024. júl. 14. 08:47
 27/31 anonim ***** válasza:

#17 (a 13-as meg minden más válaszoló vagyok😅)

A barátaim tök rendesek, nem igazán foglalkoznak vele mi van rajtam. Csak igazából nem találtam még ilyen kedves srácot, aki ez a “mindenhogyan tetszel” típus. Tudod, amíg kifejezetten teszel érte, addig szexi vagy, meg kellesz, de az a “ne aludj itt”, fajta. 🤷🏻‍♀️ Csak így értettem.

2024. júl. 14. 13:00
 28/31 anonim ***** válasza:
64%
Minden ilyen kérdés alatt ott nyíg ez a szűzgyerek, hogy mennyire ribik a nők, de a pöcse eldurran, ha a mellükre gondol. Gondolom, ezért is dühös. Mérgesen mutat a felálló farkára, és kiabálna a lányokra, hogy "ez miattatok történt!".
2024. júl. 14. 15:27
 29/31 anonim ***** válasza:

Én pl azért hordtam akkor is, amikor még nem is nagyon voltak melleim, hogy ne látszódjon a mellbimbóm. Zavaró volt, amikor nézték vén trotty faszik.

A szilikonos tapasz nem vált be.

2024. júl. 14. 16:09
 30/31 anonim ***** válasza:
Szerintem ez kiskamasz korban indul, amikor a lányoknak elkezd nőni a mellük és akkor van benne egy ilyen rituálé, hogy ő már nagylány lett, hordhat melltartót, ezért hord is. Más kérdés, hogy ebből aztán következik egy ilyen versengés, meg egymáshoz hasonlítgatás, ami nagyon sok frusztrációt, meg testképzavart eredményez, ami odáig vezet, hogy van, aki zoknival tömi ki, csak, hogy ne nézzék le a többiek.
2024. júl. 14. 17:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!