Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok aki sose hord melltartó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok aki sose hord melltartót és nyáron néha bugyit sem , volt már ebből kellemetlen szitu?

Figyelt kérdés
2024. jún. 2. 07:30
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Volt.
2024. jún. 2. 07:36
 2/10 anonim ***** válasza:
15%
Bocsi, #1 vagyok, kifejtem akkor: Nem volt rajtam se melltartó, se bugyi, és pont befostam.
2024. jún. 2. 07:40
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A barna macit nincs ami megfogja, ha elszámolod a wc távolságát egy buliban..
2024. jún. 2. 07:40
 4/10 anonim ***** válasza:
73%
Mindig hordok melltartót is bugyit is.
2024. jún. 2. 07:45
 5/10 anonim ***** válasza:
22%

4-es!

Milyen,hányas melltartót,ha szabad kérdeznem,s milyen fajta,tipusú bugyit?

2024. jún. 2. 09:56
 6/10 anonim ***** válasza:
80%
Egyszer volt olyan, hogy 3 fiúval egyedüli lányként fürödtem a Balatonban. Mivel nem mondták el, hogy fürödni megyünk, hanem csak megjelentek a házam előtt, hogy menjünk már, nem vittem fürdőruhát. Utólag már látom, hogy nem kellett volna, de bementem velük simán fehérneműben a vízbe, mert nem akartam kimaradni a fürdésből. Ez idáig oké is volt, csak mikor kijöttünk, egyrészt mindenem átlátszott, az egyik fiú (aki a haverom haverja volt, aznap találkoztunk először) folyamatosan a puncinat nézte, gyakorlatilag futva tettem meg az utat az öltözőig. Végül levettem mind a bugyit mind a melltartót és rávettem a ruháimat. Onnantól a srác a melleimet nézte... végül az lett, hogy hazatekertem és átöltöztem rendesen. Nem egy francia filmben élek, és nem akartam így bemutatkozni valakinek. Sajna megtörtént, pedig rendes fiú volt.
2024. jún. 2. 13:30
 7/10 anonim ***** válasza:
78%
Én is hordok mindig.
2024. jún. 2. 15:31
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Néha megesik kellemetlen szitu..N
2024. jún. 5. 10:28
 9/10 anonim válasza:
100%
Hordok mindig bugyit melltartot de amikor nem akkor sajnos esett meg kellemetlen szitu
2024. jún. 8. 16:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Mindig hordok bugyit is meg melltartót is.
2024. jún. 10. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!