Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a Push uppos melltartóról? Fiúk/Lányok?
Szerintetek gáz, ha egy kismellű lány ilyet vesz fel és ebben ismerkedik?
Ért már titeket meglepetés hogy levettétek a lányról és csalódás ért titeket?
Miért verik át ezzel a kis mellű lányok a fiúkat hogy ha lekerül csak ők fognak égni, (arra a melltartóra gondolok ami 1-2számmal megnagyobbítja a méretét nem arra amiben egy vékony szivacs van hogy tartást adjon neki)
Szerintem ne hordjon ilyet a nő/lány, habár megértem az okát h miért veszi fel, de előnytelennek találom.
Mert szerintem nem azert hordjak h atverjék a pasikat, hanem mert szegyellik h kicsi van nekik. A kicsi mell is nagyon szexi tud lenni.
A fiúk döntő része nem egészen hülye, tudja, vagy legalább is sejti, hogy a "tartozékok" nélküli csaj másképp fest. A probléma inkább a lánnyal van, mert fél az igazi énjét nyújtani és ez ronthat a kapcsolaton.
Ha igazi mély vonzódás alakult ki, akkor a mell mérete érdektelen.
Megértem, hogy bizonyos lányokat zavar, hogy kis mellük van, de ezzel önmagukat is becsapják. Önámítás helyett inkább elkéne fogadniuk önmagukat (ami tudom, nehéz). Szerintem is inkább a többi lány miatt hordanak ilyen melltartóak, hiszen legtöbbször a lányok sokkal kritikusabbak egymással.
Nekem kis mellem van, de engem nem zavar, sőt szeretem, és nem is hordok push up-os vagy szivacsos (amiben kb. akkora a szivacs, mint a mellem típusúak) melltartót. Egy azért, mert én nem akarok nagyobb melleket, kettő azért, mert borzasztóan feszélyezne, és azt gondolnám, hogy mindenki észreveszi. Szóval ezért nem is hordok. Csak az a baj, hogy nagyon kevés most már az olyan melltartó, amiben csak egy vékony kis szivacs van, úgyhogy elég kevés a választék.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!