Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Volt valaha kellemetlenséged...

Volt valaha kellemetlenséged abból, hogy nem viseltél melltartót?

Figyelt kérdés
Olyasmire gondolok hogy megszóltak/beszóltak miatta, esetleg kényelmetlen szituációba kerültél.

2021. nov. 17. 22:19
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Te valami perverz vagy?
2021. nov. 17. 22:42
 2/7 anonim ***** válasza:
94%

95D

Minden perc kellemetlenség, amíg nem tartja őket valami.

Eszembe sem jutna melltartó nélkül elhagyni a házat.

2021. nov. 17. 22:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A felvarrás/kisebbítés előtt éjszaka alámcsavarodott, és az piszok fájdalmas.

Meg nem pont melltaetó nélkül, hanem nem a megfelő kombóban mentem futni, és kellemetlen volt, gravitációs okokból.

Normál esetben vettem fel egy normál kosarasat, és rá sportmelltartót. Megpróbáltam két sportmelltartóval, de elcsúszott, mozgott minden.

(előtte HH volt, most DD)

2021. nov. 17. 23:18
 4/7 anonim ***** válasza:
30%

Nem.

F 40

2021. nov. 17. 23:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem.Általában csak a hátam mögött beszélik ki,szemembe nem mondják.
2021. nov. 18. 01:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Csak gyerekként, általános iskolában. Már volt némi mellem, de engem annyi idősen még abszolút nem érdekeltek ezek a dolgok, nem éreztem magaménak és idegenkedtem is ezektől a "felnőttes" és "nőies" dolgoktól. Az én szememben a melltartó is ilyen volt és se nem tetszett, se nem voltam kíváncsi, se nem éreztem menőnek, se nem tartottam szükségesnek. Viszont a többi lány az osztályban már hordott melltartót, ez is divat volt úgymond és akkor mindenki mutogatta neki milyen van, kinek mekkora, milyen mintás, csipkés stb. Én voltam az egyedüli aki nem hordott és emiatt sokan csúfoltak, beszólogattak stb., hogy ez milyen gáz, gyerekes, csúnya, igénytelen és hasonlók.

Felnőttként már nem találkozom ilyesmivel, bár általában hordok melltartót (legalább sportmelltartót vagy valami bralette, top szerűséget) vagy pedig utcára / emberek közé csak úgy megyek melltartó nélkül, hogy az nem túl feltűnő vagy észrevehető (kis melleim vannak és mit tudjam én mondjuk egy bővebb felsőben abszolút nem látszik, hogy most van-e rajtam melltartó vagy nincs).

2021. nov. 18. 16:34
 7/7 anonim ***** válasza:
85%

Egyszer véletlen melltartó nélkül mentem dolgozni. Szerencsére senki sem látott meg mert amikor levettem a kabátot rögtön láttam, hogy valami nem stimmel. Viszont a helyzet kínos volt mert ki kellett taláni valami baromságot, hogy miért kell gyorsan hazaszaladnom.

Tini kori rossz élmények is voltak, mint ahogy minden mással is (hónaljszőr meg ilyesmi 😅), de azok inkább viccesek voltak így visszagondolva. Amúgy utálom a melltartót, ha lenne valami más megoldás nem hordanék.

2021. nov. 19. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!