Nektek valaha volt kellemetlenség az urológusnál?
Figyelt kérdés
Volt valami kellemetlenségetek urologusnál? Pl felállt véletlen, ahogy fogdosta, vagy bàrmi ilyen dolog? Ilyenkor mit szól az orvos?2018. okt. 3. 17:42
1/13 anonim válasza:
Ilyen jellegű kellemetlenségem még nem volt, de az orvos akkor sem fog megjegyzèst tenni, ha valami szokatlanabb reakciót produkálnál. Egyszerűen azért, mert nem az a dolga.
2/13 anonim válasza:
Nem fogdossa és nem jókedvéből nyúl fel a prosztatáig. A kellemetlenség csak az, hogy a síkosító kenőcs szétkenődik az ember alfelén és hiába ad papirvattát a törléshez, az nem mindig elegendő.
3/13 anonim válasza:
Hát ott nem áll fel. Amikor felnyúl a kesztyűvel , az nagyon rossz érzés.
És nem fogdossa.
4/13 anonim válasza:
Volt. Bőséggel.
Egy darab húsként kezelt mindegyik, és csak az egyik vizsgált meg alaposabban. Magánban is csak elkérik a suskát, de le se sz...rják a fejed. Nem tájékoztatnak semmiről, nem lehet belőlük még harapófogóval se kihúzni semmit, amivel érthetőbbé válik, hogy mit akarnak veled csinálni. A morózus urológusoktól meg nemhogy feláll, épp ellentkezőleg összemegy teljesen a pénisz!
6/13 anonim válasza:
"Magánban is csak elkérik a suskát, de le se sz...rják a fejed. Nem tájékoztatnak semmiről, nem lehet belőlük még harapófogóval se kihúzni semmit, amivel érthetőbbé válik, hogy mit akarnak veled csinálni."
7/13 anonim válasza:
Volt. Az hogy nem nőhöz hanem férfihoz mentem! Undorító volt, szerintem hetero férfi nem megy urológusnak
8/13 anonim válasza:
7. A betegség nem válogat mindegy neki hogy heteró vagy nem .
9/13 anonim válasza:
#6 nem egészen értem a logikád. Az urológia nem kizárólag férfiakat érintő betegségekkel foglalkozik. Lásd, aranyér, húgyúti betegségek, etc.
Eszerint a női orvosok közül sem a heterók mennek urológusnak?
10/13 anonim válasza:
Szerintem a #9-es kommentje inkább a #7-es kommentelőnek szól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!