Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Minek is kell a melltartó?

Minek is kell a melltartó?

Figyelt kérdés
Az megértem, hogy a fehérnemű tradicionális része a nőknél, de mi az igazi funkciója? Hogy a bimbó ne látszódjon ki? Mert arra van más, egyszerűbb megoldás is. Csak a mell izmokat lazítja el hosszú távon.

2024. júl. 14. 01:30
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kell nekik hogy kicsit gyorsabban séta esetén ne keljenek önálló életre.

Plusz ami talán még fontosabb hogy tartsa az igazán nagy melleket. Mert ha nincsenek tartva fájhat a nagy mellű nők háta. E miatt is fontos a nagy mellű nőknek a jó melltartó hogy ne fájjon a hátuk.

Amit mi férfiak szeretünk az azért nem mindig áldás a hölgyeknek.

2024. júl. 14. 03:02
 12/31 A kérdező kommentje:
#11 +1, adom, de még mindig csak a nagy mellű nők vannak érvként. Egy átlagos, vagy netán kisebb mellek gyorsabb séta esetén sem kelnek önálló életre. Futáshoz, vagy kocogáshoz meg ott feszesebb sport melltartó.
2024. júl. 14. 03:08
 13/31 anonim ***** válasza:
57%

(1-4-6-9 vagyok)

Egyébként ez a bárhogy tetszés dolog nagyon kedves. Velem ilyen még nem volt sajnos.:) De majd hátha lesz.

#11 hidd el, a nagy mellű lányok háta melltartó hordás mellett is fáj.:) Ez ilyen.

2024. júl. 14. 03:09
 14/31 anonim ***** válasza:
10%
Én azt szeretem ha egy lány nem mutogatja magát. utálom ha ribiskedik egy lány és kirakja a melleit, fenekét, hasát.
2024. júl. 14. 03:12
 15/31 A kérdező kommentje:
#14 lehet, hogy te utálod, de korunkban, jelenleg ez az elfogadott trend, ilyen a divat. Aki követi, az nagyon nem “ribi”, csak éppen próbál beilleszkedni és megfelelni a társadalmi elvárásoknak, normáknak. Néhányuknak ez nagyon is frusztráló, de nem sokan szeretnek direkt avittosan öltözködni. Másoknak meg éppen hogy ez adja meg a szabadságot, a nőiességük kiélését. Nem lehet általánosítani ebben sem.
2024. júl. 14. 03:24
 16/31 anonim ***** válasza:
15%
Akkor is ribis egy divat. mutogatás.
2024. júl. 14. 03:28
 17/31 A kérdező kommentje:
#1-6-9-13 szerintem meg ez teljesen normális, és általános. Ne haragudj, de kicsit ez számomra úgy fest, hogy mintha elvárások lennék feléd, csak azért, mert nőnek születtél. Vagy esetleg párizsi divatguruk képviselik a baráti köröd? Már hogy ne jelenhetnél meg bárhogyan, ami számodra kényelmes egy baráti eseményen, ahol jelen van a párod is? Hiszen nem a ruha teszi az embert. Kicsit összezavartál ezzel.. 🤔
2024. júl. 14. 03:33
 18/31 anonim ***** válasza:
90%

13# sikerült már venni olyan melltartó amiben nem fáj egy igazán nagy mellű nő háta. Lehet hogy még megvan a link ha érdekel.

Rengeteg fél mell forma van, kicsi ből is van olyan aminek kell hogy a nő jól érezze magát.

Mondjuk én azt sosem értettem amiben a mell alatt van egy fém merítő, az biztos nyomja a mell alatti részt. Férfiként nem fér a fejembe hogy tudják a nők ezt a merevítőt megszokni.

Szerintem az nem gond ha egy nagy mellű nő szereti "viselni" az adottságait. Ettől nem lesz ribizlis.

Pasi ként nem leszek álszent nehéz tartani a szemkontaktust mindvégig és bevallom őszintén oda szoktam pillantani.

Viszont szexuális téren igazából nekem nem számít a partner mell mérete. Igazából egy nőnek ez a másik erogén zónája a sorban, mérettől függetlenül tudni kell bánni velük. Az meg hogy egy férfi ért e a női testhez nem az adott nő mell méretétől függ. Hanem attól hogy jó időben jó helyen van e például a keze szája stb...

2024. júl. 14. 03:41
 19/31 anonim ***** válasza:
72%
Minek az alsónadrágot hordani?
2024. júl. 14. 06:27
 20/31 anonim válasza:
100%

"Igazából egy nőnek ez a másik erogén zónája a sorban"

Már akinek. sokaknak semennyire sem az.

2024. júl. 14. 06:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!