Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Minek is kell a melltartó?

Minek is kell a melltartó?

Figyelt kérdés
Az megértem, hogy a fehérnemű tradicionális része a nőknél, de mi az igazi funkciója? Hogy a bimbó ne látszódjon ki? Mert arra van más, egyszerűbb megoldás is. Csak a mell izmokat lazítja el hosszú távon.

2024. júl. 14. 01:30
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
97%

Mert ha nagyobb melled van kell, hogy valami tartsa. Azok a lányok akiknek technikailag nincs rá szüksége sokszor nem is hordanak. ;)

De egyébként benne van a nevében melltartó, ennyi a funkciója, tartja a melleket. Nyilván takar is, de alapból ennyi.🤷🏻‍♀️😌 Szívesen barátom.

2024. júl. 14. 01:33
 2/31 anonim válasza:
75%
Így van
2024. júl. 14. 01:42
 3/31 A kérdező kommentje:

#1 jogos, nagymellű nőknél ez nem is kérdés. 🙂

Viszont ahogy én látom, sok tizen-húszon éves is hordja, mert gondolom szerintük ez az etikett, ez alap, holott is nincs nagy mellük. Nyilván otthon nem annyira. De akkor társaságban, utcán miért? Főleg erre irányult a kérdésem. Az én baráti körömben minden fiatal lány hordja, ha kell, ha nem. Ez szerintem csak hozott dolog. Nincs vele bajom, csak úgy most felmerült bennem ez a kérdés. Érdekes, hogy eddig soha. 😄 Valahogy számomra is ez a természetes.

2024. júl. 14. 01:44
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
#1 vagyok. Sajnos erre nem tudok érdemben reagálni, mert bár fiatal lány vagyok, nekem a méret miatt kell. De amúgy úgy is lettem nevelve, hogy akkor vagy felöltözve, ha melltartó is van rajtad. 🤷🏻‍♀️ Nem tudom, néha látom pasik szeme hogy ki tud esni egy kidudorodó mellbimbón, és megértem a lányokat akik felveszik. Plusz formál, összetart, itt a push up, stb.
2024. júl. 14. 01:49
 5/31 A kérdező kommentje:

#4 a nem a szemedbe néző, bambuló pasikra +1, tényleg így van sajnos. Gyakorlatilag válaszoltál, mert te is a neveltetést írtad 😉

A push-up szerintem kicsit másabb kategória, az inkább csak optikai tuning, és nem is gyakran használják. Amúgy, lehet, hogy rossz kategória, ez inkább a divatba illik. Sry

2024. júl. 14. 02:04
 6/31 anonim ***** válasza:
100%

Tudom tudom, azért írtam. Mármint a neveltetést. De amúgy vicces, mert a 70-80 akár 90-és években pont a melltartó nem-hordás volt a divat. Amikor a szüleink fiatalok voltak (gyanítom). Szóval amúgy nem tudom ez miért alakult így.🤷🏻‍♀️

Nagy mellem van, és szeretek dekoltált felsőt hordani. Szerinted ki néz a szemembe?🤣😅

(#1, 4:))

2024. júl. 14. 02:10
 7/31 A kérdező kommentje:

#1-4-6 jaa, a te a “hippi” korszakra gondolsz (ami hazánkban kicsit - mint általában minden - visszafogottabb volt)? Arról annyi rémlik, hogy néha a jobb bulikon a csajok meztelen felsőtesttel képviseltették önmagukat egy-egy estén, mindezt a szabadság és önelfogadás jegyében. Na hát akkor ott képzeld csak el, hogy hány lány tudott “szemtől-szemben” beszélgetni egy félrészeg ipsével 😅 nívótlan egy buli lehetett, aminek végeztével nem is folytatom mik történtek 😁 (tudjuk ezt mindannyian..)

Adtál egy jó apropót a záró akkordoddal, a kövi kérdésem az lesz, hogy a nagy mellű nők, vajon miért szeretnek állandóan full-dekoltázsban létezni? 😉😂 Mert nekem is volt hasonló ismerősöm, és megesett, hogy egészen kellemetlenül éreztem magam. Végig próbáltam tartani a szem kontaktot, szóval max. csak lopva néztem “oda”, de nem maradt meg jó szitu ként, mert ezáltal folyamatosan “triggerelt”. De nem annyira egy bejövős csaj volt amúgy sem.

2024. júl. 14. 02:34
 8/31 anonim ***** válasza:
49%

Nemrég voltunk anyámmal, beszélt egy nővel 50-60as lehetett korban, én is jelen voltam végig.

Aztán hazaféle mondta hogy milyen bunkó egy flegma nő volt....én meg csak néztem hogy what :D én csak a két nagy csöcsére emlékszem ami ki volt rakva neki

2024. júl. 14. 02:35
 9/31 anonim ***** válasza:
34%

Hogy miért szeretem a dekoltált felsőket?😄 Amúgy elég jó kérdés, van egyébként pár haszna is a dolognak. Bár ez nem mindig tisztességes sajnos.

De 18 alatt annyi cigit vettem vele, hogy azért vendégmunkást kapsz az öccsével együtt.😅 Konkrétan még soha nem kértek tőlem személyit 18+os dologhoz. Bulihely, alkohol, cigi, bármi. Elég jó meggyőző eszköz.😅 De egyébként egy garbó előnytelen és kövérít is sokszor nagy mellekkel, szerintem csinos, ha dekoltált felső van rajtam, előnyös:)

2024. júl. 14. 02:41
 10/31 A kérdező kommentje:

#1-4-6-9 Látod, ebben egyet értünk, hogy jobban áll 🙂tökre igaz, és jó érv a 18-as dolog is.

Bár ha valaki tetszik, tőlem akár nyakig garbóban is jöhet, nem érdekel, én mindenhogy előnyösnek találom ☺️

2024. júl. 14. 02:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!