Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, a pasitok hogyan szokta levenni a melltartótokat szeretkezés előtt, alatt?
Figyelt kérdés
Pasik is válaszolhatnak, hogy csinálják.2024. máj. 25. 09:05
1/12 anonim válasza:
Általában nem hord a párom melltartót de ha mégis akkor először a valllarol a pántot utána kikapcsolom két kézzel
2/12 anonim válasza:
Regebben egy kezzel mikozben csokoloztam epp a lannyal. Manapsasg nincs ilyenre szuksegem mert a parom nem kapcsos melltartokat hord
3/12 anonim válasza:
Férfi vagyok, régebben már simán ment fél kézzel is a melltartó kibontása, ahogy átölteltem, már nyúltam is oda, és próbáltam mihamarabb leszedni a csajokról :) Mostmár komoly kapcsolatban vagyok régóta, márlehet nem menne ilyen simán, mert a barátnőm méretes mellei ellenére szinte sosem vesz ilyen hagyományos melltartót, csak ilyen sportmelltartóban jár munkába is, otthon pedig általában nincs rajta. Szex előtt pedig szoktunk zuhanyozni általában, sokszor már úgy jön ki a fürdőből, hogy semmi sincs rajta, és egyből a lényegre térünk. Szóval kényelmesebb így.
4/12 anonim válasza:
Nálunk az én feladatom általában,könnyebb egyedül vetkőzni,bugyit meghagyom neki az külön kérés.Nem mindig így van,de ez a leggyakrabban előforduló.Ő meg alsónadrág,vagy meztelen.
5/12 anonim válasza:
Legtöbbször mögém nyúl, kikapcsolja és leoldja, mialatt ugyanúgy csókolózunk.
7/12 anonim válasza:
De rég szexeltem már nem is emlékszem hogy történt
8/12 anonim válasza:
Sport melltartót hordok a méret miatt így azt csak gyorsan lekapja :)
9/12 anonim válasza:
Nem tudja kioldani. Egyszer próbálta, de nem ment. Így ezt rám hagyja.
Sőt semmit se vesz le rólam, csak ad jeleket, hogy szeretné azt a területet is látni azzal, hogy belenyúl és az egyik oldalt lehúzza gyengén. Én is ezt csinálom vele.
10/12 anonim válasza:
#7 vagyok Uristen le lettem pontozva mert régen nem szexeltem 😂😂😂 mert mostanában se időm se alkalmam nincs majd lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!