Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy vegyem rá a lányomat,...

Hogy vegyem rá a lányomat, hogy hordjon blúzt, szoknyát, elegáns szettet?

Figyelt kérdés

Már 18 éves, és szeretném, ha néha lenne csiniben, elegánsban.

Három ötletem van:

1. Úgy időzítem a mosást, hogy néha kénytelen legyen felvenni a blúzait, szoknyáit. Ez talán túl drasztikus.

2. Elküldöm hostess munkákra. Mondjuk színházba, vagy céges rendezvényekre, ahol a formális megjelenés kötelező. Ennek dupla haszna is lenne. Pénzt is kap, és viseli is a szép ruhát.

3. Megbeszélem vele, hogy először heti egy, majd később két nap legyen blúzos, szoknyás. Több csak akkor, ha szeretné is. Ez tűnik a legbarátságosabb megoldásnak.

Mit gondoltok?

39/N

2022. okt. 16. 09:38
1 2 3 4
 31/40 Noren1989 ***** válasza:
62%
Bocs, 28-as, mégis igazad volt.
2023. jan. 6. 11:50
 32/40 anonim ***** válasza:
14%

Örülök kérdező, hogy felnyitottad a lányos szemét, hogy nőnek született.

Több ilyen szülőre lenne szükség mert nagyon elfajultak a mai lányok.

Régen még tudtak öltözködni, de ma már egy neműek vannak sajnos.

Szóval gratulálok kérdező, te is biztos egy elegáns nő lehetsz!

F.44

2023. jan. 8. 11:45
 33/40 anonim ***** válasza:
78%

32-es

Booomer

2023. jan. 8. 13:43
 34/40 anonim ***** válasza:
17%

33.

Rindfleisch

2023. jan. 10. 09:57
 35/40 anonim ***** válasza:
16%
Engem kislány korom óta úgy neveltek hogy egyáltalán nem is hordhattam nadrágot, csakis szoknyát harisnyával. Az elején voltak hisztijeim, de szüleimet ez hidegen hagyta, és megszoktam idővel. Már nem bánom, hogy így öltöztettek mert megtanultam öltözködni, csinosan kinézni. Szerintem egy kislánynak nem árt, ha megtanulja hogy kislányosan, idővel pedig nőiesen kell öltözni. Ez az élet rendje.
2023. ápr. 3. 14:53
 36/40 anonim ***** válasza:
90%
35…jézusom hova jutottunk. Vissza az 1700-as évekbe. Egy nő baromira nem azért nő mert nőies vagy mert szoknyát hord….
2023. ápr. 3. 15:52
 37/40 anonim ***** válasza:
20%

35.

Elismerésem!

Biztos egy csinos nő lehetsz, aki tudja hogyan öltözik egy magára adó igényes nő.

36.

Ezt a kommentedet azoknál a témáknál is ejtsd meg ahol egy férfitől elvárják, hogy mindég férfiasan ne feszülős és “nőies” ruhákba járjon!

Ami a nadrágot illeti pontosan kilegyen mérve mennyire “szabad” feszülnie, harisnyát télen a hideg ellen ne vegyen fel, mert egy férfi nem fázik, stb.

2023. ápr. 4. 07:17
 38/40 anonim ***** válasza:
74%
Linkelj be bármi ilyesmit és szívesen megírom oda is :)))
2023. ápr. 4. 10:51
 39/40 anonim ***** válasza:
2023. ápr. 4. 11:01
 40/40 anonim ***** válasza:
0%

#36: "Egy nő nem azért nő mert nőies..."

Hát ez viccesen hangzik. A mai eltorzult LMBTQ-s világban ahhoz, hogy nőnek mondd magad, már főleg nem elég érv, hogy puncid van.

2023. júl. 9. 07:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!