Hogy vegyem rá a lányomat, hogy hordjon blúzt, szoknyát, elegáns szettet?
Már 18 éves, és szeretném, ha néha lenne csiniben, elegánsban.
Három ötletem van:
1. Úgy időzítem a mosást, hogy néha kénytelen legyen felvenni a blúzait, szoknyáit. Ez talán túl drasztikus.
2. Elküldöm hostess munkákra. Mondjuk színházba, vagy céges rendezvényekre, ahol a formális megjelenés kötelező. Ennek dupla haszna is lenne. Pénzt is kap, és viseli is a szép ruhát.
3. Megbeszélem vele, hogy először heti egy, majd később két nap legyen blúzos, szoknyás. Több csak akkor, ha szeretné is. Ez tűnik a legbarátságosabb megoldásnak.
Mit gondoltok?
39/N
Hogyan? Sehogy. Inkább gondolkozz el azon, hogy mi az isten bajod van, hogy egy felnőtt nőnek akarod megmondani, hogy hogyan öltözködjön. A királyi család tagjai vagytok ahol lesi fotók készülnek, ha kilép vagy mi?
Mondjuk te pont az vagy, aki gyerekként nevel gyereket. Mert megszülted 21 évesen és még most is olyan a hozzáállásod, mint egy idióta tinié. "Jujci, nem úgy öltözködik, ahogy szerintem kéne. Tiszta gáz. De a lányom. Hát miatta nem is szabadna szégyenkeznem. Meg úgyis én szültem, had szóljak már bele az öltözködésébe."
De ha már a lányodat is szóba hoztad. Annyira, de annyira olvasnék tőle egy kommentet, hogy neki mi a "hozzáállása", ami ellen ennyire tiltakozol.
15!
Szerinted miért?
Mert rájött, hogy primitív emberekkel nem lehet társalogni.
Még a kérdésre sem tudnak válaszolni.
#25: Így van. Igazából egyetlen választ sem láttam, ami a feltett kérdésemre válaszol.
Köszönöm a kivételeket, főleg privátban.
Az 5-ös, és a 25-ös vagyok.
Kérdező!
Most már te is látod, hogy itt túlnyomóan gyerekek vannak, akik képtelenek a feltett kérdésre eleve válaszolni, az hogy az a válasz még szalonképes is legyen, azt nem oktatják az egyetemen..
Amúgy sajnálom, hogy az 5-ös válaszom sem volt kielégítő.
Igazából csak leültünk vele, beszélgettünk erről a témáról, megbeszéltük az indokokat, amiket végül elfogadott.
Utána megegyeztünk, hogy egy héten mennyit lesz csinosan, és milyen típusú ruhákból választhat ezeken a napokon.
Azóta nem volt még vitánk sem ebből, hordja őket, ahogy megbeszéltük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!