Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy vegyem rá a lányomat,...

Hogy vegyem rá a lányomat, hogy hordjon blúzt, szoknyát, elegáns szettet?

Figyelt kérdés

Már 18 éves, és szeretném, ha néha lenne csiniben, elegánsban.

Három ötletem van:

1. Úgy időzítem a mosást, hogy néha kénytelen legyen felvenni a blúzait, szoknyáit. Ez talán túl drasztikus.

2. Elküldöm hostess munkákra. Mondjuk színházba, vagy céges rendezvényekre, ahol a formális megjelenés kötelező. Ennek dupla haszna is lenne. Pénzt is kap, és viseli is a szép ruhát.

3. Megbeszélem vele, hogy először heti egy, majd később két nap legyen blúzos, szoknyás. Több csak akkor, ha szeretné is. Ez tűnik a legbarátságosabb megoldásnak.

Mit gondoltok?

39/N

2022. okt. 16. 09:38
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
97%
meg tudod mondani miért lenne erre szükség?
2022. okt. 16. 23:37
 22/40 anonim ***** válasza:
98%

Hogyan? Sehogy. Inkább gondolkozz el azon, hogy mi az isten bajod van, hogy egy felnőtt nőnek akarod megmondani, hogy hogyan öltözködjön. A királyi család tagjai vagytok ahol lesi fotók készülnek, ha kilép vagy mi?

Mondjuk te pont az vagy, aki gyerekként nevel gyereket. Mert megszülted 21 évesen és még most is olyan a hozzáállásod, mint egy idióta tinié. "Jujci, nem úgy öltözködik, ahogy szerintem kéne. Tiszta gáz. De a lányom. Hát miatta nem is szabadna szégyenkeznem. Meg úgyis én szültem, had szóljak már bele az öltözködésébe."

De ha már a lányodat is szóba hoztad. Annyira, de annyira olvasnék tőle egy kommentet, hogy neki mi a "hozzáállása", ami ellen ennyire tiltakozol.

2022. okt. 17. 03:37
 23/40 anonim ***** válasza:
33%

15!

Szerinted miért?

Mert rájött, hogy primitív emberekkel nem lehet társalogni.

Még a kérdésre sem tudnak válaszolni.

2022. okt. 17. 07:08
 24/40 A kérdező kommentje:

#25: Így van. Igazából egyetlen választ sem láttam, ami a feltett kérdésemre válaszol.

Köszönöm a kivételeket, főleg privátban.

2022. okt. 17. 08:03
 25/40 anonim ***** válasza:
8%

Az 5-ös, és a 25-ös vagyok.

Kérdező!

Most már te is látod, hogy itt túlnyomóan gyerekek vannak, akik képtelenek a feltett kérdésre eleve válaszolni, az hogy az a válasz még szalonképes is legyen, azt nem oktatják az egyetemen..

Amúgy sajnálom, hogy az 5-ös válaszom sem volt kielégítő.

2022. okt. 17. 08:37
 26/40 anonim ***** válasza:
87%
Sajnálom a gyerekedet. Rendkívül manipulatív vagy.
2023. jan. 4. 22:26
 27/40 A kérdező kommentje:
Azóta már megegyeztünk vele, és viseli is az elegáns ruhákat.
2023. jan. 5. 09:58
 28/40 anonim ***** válasza:
97%
Gratulálok, szépen leuraltad a gyerekedet, büszke lehetsz magadra. Nem sokan mondhatják el magukról, hogy van egy élő öltöztetős babájuk. Amúgy is, még a végén szabad akarata lett volna felnőttként, már csak az kellett volna!
2023. jan. 5. 17:27
 29/40 Noren1989 ***** válasza:
30%
Naaa, sose biztos, h nem egy olasz nyaralàs lett beígérve a lànykànak!!
2023. jan. 5. 17:31
 30/40 A kérdező kommentje:

Igazából csak leültünk vele, beszélgettünk erről a témáról, megbeszéltük az indokokat, amiket végül elfogadott.

Utána megegyeztünk, hogy egy héten mennyit lesz csinosan, és milyen típusú ruhákból választhat ezeken a napokon.

Azóta nem volt még vitánk sem ebből, hordja őket, ahogy megbeszéltük.

2023. jan. 6. 08:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!