Hogy vegyem rá a lányomat hogy Ő is tisztítsa meg a családja lábbelijeit?
19 évesen költözött el és azóta olyan mocskosak a cipőt hogy az nem emberi.
Mi lehet az oka hogy kicsinek mindenhová gyönyörű szép tiszta cipőben engedtük el most még ráse hederít.
Saját bőrömön tapasztaltam hogy ha koszos a cipőm nem vagyok normális és nagyon rosszul éreztem magam a bőrömben.
mert úgyis mocskos lesz.
Erre nem tudod rávenni, egyszerrűen neki így is jó
Nálunk is ez a helyzet, világ életelmben anyám mániákusan mosta a cipőinket, amikor végre elköltöztünk minek nem igazán hat meg azóta se a tesómmal.
19/L, 22/ F
Szerintem majd rájön magától, hogy miért is fontos a tiszta cipő. Magamból kiindulva tiniként én sem tisztítottam a cipőm, egyszerűen nem érdekelt. Majd lakótársakkal kerültem össze akik nagyon szépen tisztán tartották a cipőiket és indulás előtt is áttörölték, na onnantól én is figyelek erre.
Szóval max vegyél neki nedvestörlős cipőtisztítót vagy ilyesmiket, hogy legyen neki otthon de ne erőltesd rá.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!