Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy vegyem rá a lányomat,...

Hogy vegyem rá a lányomat, hogy hordjon blúzt, szoknyát, elegáns szettet?

Figyelt kérdés

Már 18 éves, és szeretném, ha néha lenne csiniben, elegánsban.

Három ötletem van:

1. Úgy időzítem a mosást, hogy néha kénytelen legyen felvenni a blúzait, szoknyáit. Ez talán túl drasztikus.

2. Elküldöm hostess munkákra. Mondjuk színházba, vagy céges rendezvényekre, ahol a formális megjelenés kötelező. Ennek dupla haszna is lenne. Pénzt is kap, és viseli is a szép ruhát.

3. Megbeszélem vele, hogy először heti egy, majd később két nap legyen blúzos, szoknyás. Több csak akkor, ha szeretné is. Ez tűnik a legbarátságosabb megoldásnak.

Mit gondoltok?

39/N

2022. okt. 16. 09:38
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
93%
Troll kérdés vagy tényleg vannak ilyen retard anyukák?
2022. okt. 16. 11:34
 12/40 anonim ***** válasza:
94%

Én vagyok rá az élő példa aki még télen is szoknyát hord. De nem az igénytelen és közönséges miniszoknyát, hanem legalább térdig érőt. Pamut harisnyával sokkal melegebb is mint a nadrág. Kiskorom óta nem viselem el magamon a nadrágot, gyűlölöm.

Kérdező, te pedig ne erőltesd ha nem akarja felvenni.

2022. okt. 16. 12:22
 13/40 anonim ***** válasza:
98%
Hagyd rá, mert leet, hogy valami rosszat teszel vele. Majd rájön egy idő után. (vagy nem). Az ő dolga, téged miért zavar? főleg ha 18 éves?
2022. okt. 16. 15:37
 14/40 anonim ***** válasza:
98%
11. Szerintem mindkettő. Lehet, hogy ez egy troll kérdés, de maga a jelenség létezik. Nem minden szülő tudja elviselni, hogy a gyereke egy önálló ember önálló döntésekkel.
2022. okt. 16. 17:10
 15/40 anonim ***** válasza:
97%
el is tűnt a kérdező
2022. okt. 16. 17:44
 16/40 anonim ***** válasza:
97%
Sehogy
2022. okt. 16. 17:59
 17/40 anonim ***** válasza:
100%
Én abban a pillanatban cuccoltam volna el otthonról ha anyám megmondja mit vegyek fel. Én is utálom az elegáns cuccokat, full sportos lány vagyok. Ez a saját egyéniségem, te se csorbítsd el a lányodét, ráadásul már nagykorú is, ennyi joga már bőven van ebben a korban hogy a normális határokon belül (ne haspóló a mínuszban) eldöntse mit akar hordani.
2022. okt. 16. 18:12
 18/40 Sunshinedoll ***** válasza:
96%
A lányodat megilleti a testi autonómia, amibe beletartozik az is, hogy olyan ruhát visel, amiben jól érzi magát. Ha neked annyira bejönnek a csinos ruhák, viseld te ket, a lányod meg hadd élje a saját életét.
2022. okt. 16. 18:40
 19/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm a véleményeteket, és sejtettem, hogy ilyen válaszok fognak érkezni.

A kérdésem viszont nem arra irányult, hogy jó döntés-e, hogy ezt akarom neki, hanem, hogy hogyan csináljam?

Ebben tudtok segíteni, vagy csak bántani a döntésem miatt előzmények, a lányom hozzáállása és ismeretség nélkül?

2022. okt. 16. 19:57
 20/40 anonim ***** válasza:
100%
21: Vagy temetik el az öngyilkos gyereküket...
2022. okt. 16. 23:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!