Hogy vegyem rá a lányomat, hogy hordjon blúzt, szoknyát, elegáns szettet?
Már 18 éves, és szeretném, ha néha lenne csiniben, elegánsban.
Három ötletem van:
1. Úgy időzítem a mosást, hogy néha kénytelen legyen felvenni a blúzait, szoknyáit. Ez talán túl drasztikus.
2. Elküldöm hostess munkákra. Mondjuk színházba, vagy céges rendezvényekre, ahol a formális megjelenés kötelező. Ennek dupla haszna is lenne. Pénzt is kap, és viseli is a szép ruhát.
3. Megbeszélem vele, hogy először heti egy, majd később két nap legyen blúzos, szoknyás. Több csak akkor, ha szeretné is. Ez tűnik a legbarátságosabb megoldásnak.
Mit gondoltok?
39/N
Én vagyok rá az élő példa aki még télen is szoknyát hord. De nem az igénytelen és közönséges miniszoknyát, hanem legalább térdig érőt. Pamut harisnyával sokkal melegebb is mint a nadrág. Kiskorom óta nem viselem el magamon a nadrágot, gyűlölöm.
Kérdező, te pedig ne erőltesd ha nem akarja felvenni.
Köszönöm a véleményeteket, és sejtettem, hogy ilyen válaszok fognak érkezni.
A kérdésem viszont nem arra irányult, hogy jó döntés-e, hogy ezt akarom neki, hanem, hogy hogyan csináljam?
Ebben tudtok segíteni, vagy csak bántani a döntésem miatt előzmények, a lányom hozzáállása és ismeretség nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!