Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá a 17/5 éves...

Hogyan vegyem rá a 17/5 éves lányomat arra hogy magának vágja a körmét?

Figyelt kérdés

Nekem nem engedi.

Van egy osztálytársa aki ugyan így nem engedi az anyukájának a vágást!

Inkább a két lány egymásnak csinálja meg bőr előkészítést körömvágást és a lakkozást is.

#körömvágás #lány ügyek
2018. dec. 9. 22:31
 1/6 anonim válasza:
100%
17 évesen hogy engedné? Tök ciki..
2018. dec. 9. 22:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hülye kérdés .....hát ha anyám odajött volna hozzám 17 évesen hogy had vágja már le a körmöm képen röhögtem volna .

Biztos noveszti. Mint minden lány !!!!

Én is csináltam ezt hogy a barátnőmre bíztam a kormomet mer bár nem volt kormos mégis szépen ki tudta festeni meg rendbe tudta tenni és tök jó volt hogy nem nekem kellet vele killódni. Milyen kérdés ez már....

2018. dec. 9. 22:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
a kérdést se értem. általános 5. óta magamnak vágom a körmöm, olyan hosszú, amilyennek akarom
2018. dec. 9. 23:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Felnott mar lassan es te vagnad a kormet? A csajoknal ez megszokott hogy egymas kormet cicomazzak, kirohognek ha megtudnak hogy az anyja vagja a kormet. Most ez olyan mintha te akarnad furdetni vagy oltoztetni.
2018. dec. 10. 00:47
 5/6 anonim válasza:
100%

Jézusom, még ki is röhögném anyumat, ha le akarná vágni a körmöm. Ennyi idősen nem kell már szerintem beleszólni, hogy magának vágja e vagy a barátnője csinálja. Ami amúgy tök normális. Felnő a lányod, fogadd el:)

18/L

2018. dec. 10. 02:48
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ellentmondás van a kérdésben és a leírásban.

Arra akarod rávenni hogy magának vágja a körmét, DE probléma hogy neked nem engedi, de az is hogy a barátnője csinálja. WTF?

Miért baj hogy egymást manikőrözik? Sokan nem tudják maguknak szépen megcsinálni, mert ügyetlenebb az egyik kezük. Meg amúgy is tök jó érzés ha más szépíti a kezünket :D én 23 évesen körmöshöz járok, most akkor ez gáz?

2018. dec. 10. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!