Piercing. Hogy fogják le 14 éves lányomat piercing szúráson? Ez neki az első.
Lefogják? Nem marad ott magától?
Nekem helixet szúrtak csak, nem jött szóba az, hogy lefogjanak (??), 19 éves voltam.
De még 6 évesen, amikor a fülbevalómat szúrták, se.
Miért kell lefogni?
Akarata ellenére szúrják?
Ha önként vállalja akkor tűrje is!
Te is egy minta szülő lehetsz!
Egyáltalán nem kéne lefogni senkit egy piercernél, hacsak nem az az alapvető cél, hogy traumatizálják a szerencsétlen gyereket.
14 évesen van olyan érett, hogy el lehessen neki magyarázni, hogy semmi rossz nem fog vele történni. Piercing függő (és természetesen személyfüggő) hogy mennyire lesz fájdalmas/kellemetlen, de ha ez gondot okoz, meg sem kéne csináltatni. Komolyan mondom, a lefogás rettenetes ötlet. Én voltam már piercinget csináltatni tűfóbiás barátaimmal és mindössze annyit tettem, hogy fogtam a kezük (morális támogatás, semmit nem ér a fájdalomra, de lelkileg megnyugtatja a közeli ismerős jelenléte az egyént).
Még egyszer tehát: ha le kell fogni egy piercing szúrásához, az indikátor arra, hogy nem érett még meg ehhez.
Minden kezdet nehéz, de majd belejön.
Sztem ha akar piercinget, akkor tudja, hogy ez fájdalommal jár.
Senki nem erőlteti rá, hogy szúrassa magát, így ha ott tart a dolog, hogy "le kéne fogni", akkor épeszű pc-s, épeszű szülő, sőt az épeszű 14 éves lány is azt mondja, hogy köszi, majd legközelebb, amikor tényleg akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!