Piercing. Hogy fogják le 14 éves lányomat piercing szúráson? Ez neki az első.
#19 és ezzel mi a baj?
Vannak dolgok, amiket a szülő is támogat, ezeket megteheti a gyerek 18 éves kora előtt.
Vannak dolgok, amiket nem támogat, ezeket megteheti utána, azt a hiányzó pár évet meg kivárja.
Mi itt a probléma?
Mondom ezt úgy, hogy 19 évesen idén lett egy többedik lyuk a fülemben. Szüleim ezt nem támogatták, se korábban, se most, de eszembe nem jutott volna ezért 15 évesen balhézni (hiába, hogy tetszett már akkor is ez a fajta divat), tudtam, hogy ha majd nem kell hozzá az aláírásuk, és még mindig tetszeni fog, megteszem saját pénzből.
Kész, megvan, én is boldog vagyok a sok fülbevalómmal, ők is, hogy nem kellett hozzájárulniuk olyanhoz, amit nem tartanak jónak, és béke van meg szeretet.
Ha mindig bólogatós kutyák lettek volna nekem, akkor már nyakig ki lennék varrva és az arcom is tűpárna lenne, én meg szedném az antidepresszánsokat, amiért hagyták és "támogattak benne", hogy az aktuális hóbortjaimnak megfelelően tönkretegyem a testemet.
Miért kell elvi és függetlenségi kérdést csinálni mindenből, ami a 13-4-5 éves kamasznak éppen kipattan a fejéből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!