Az anyósomra bíztam a lányomat és ezt tette. Mit kezdjek most vele?
A férjemmel 4 hónapja házasodtunk össze. Az anxódom már akkor sem volt túl szompatikus de ez a húzása mégjobban rátett egy lapáttal.
A lányomat rábíztam hogy vigyázzon rá amíg nekem be kellett mennem az irodába munka ügybe.
Amikor hazaérte azt vettem észre hogy az anyós belép az ajtón és mögötte jön a kislányom aki mutatja nekem az új frizuráját.
Abban a pillanatban majdnem összeestem. A lányom haját növesztettük és ápoltuk hogy szép legyen neki és imádta is. Erre az anyósom elvitte egy fodrászhoz és levágatta a haját.
Most szegény kislányom úgy néz ki mint egy kisfiú. Esténként miatta zokogok hogy ki fogják nevetni majd mindenhol vagy azt hiszik rá hogy fiú.
Mit kezdjek?
Mit kezd? Először is ne zokogjál ezen, nehogy már emiatt fiúnak higyjék a lányod...
Ettől független megértem miért zavar ez, engem is zavarna.
Azért pár kérdést érdemes tisztázni.
1. Miért tette ezt anyósod?
2. A kislányod mit mond erről az esetről? Ő kérte az új frizurát? Neki tetszik?
Nem tudom, szánalmas-e, hogy ilyesmi miatt képes vagy sírni vagy irigylésre méltó, hogy még soha nem volt nagyobb bajod.
Gyorsan megnő.
Az más kérdés, hogy az anyóshoz lenne pár keresetlen szavam!
Ez az első anyós-meny ellentét sztori amiben a ment maradni/hívott hisztérika :D
Ez csak haj, majd visszanő. Nem kilyukasztatta a fülét vagy ilyesmi, semmi baj nem érte a kislányodat. Az pedig felettéb szomorú, hogy már ilyen fiatal korban próbálod elültetni benne azt a borzasztóan káros és hímsoviniszta hozzáállást, hogy egy nő csak hosszú hajjal szép és nőies, hogy e nélkül csúnya.
Azt hittem üvegcserépben táncolt vagy kilógatta az erkélyről...
Ne izgulj a haj az megnő, az anyóst meg cseszd le hogy SEMMIHEZ nem nyúlhat a gyereken és mindig ugyanúgy kapd vissza ahogy otthagytad. Se tetoválás, se hajvágás, se arcfestés, se bikinivonalas napozás, se semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!