Az anyósomra bíztam a lányomat és ezt tette. Mit kezdjek most vele?
A férjemmel 4 hónapja házasodtunk össze. Az anxódom már akkor sem volt túl szompatikus de ez a húzása mégjobban rátett egy lapáttal.
A lányomat rábíztam hogy vigyázzon rá amíg nekem be kellett mennem az irodába munka ügybe.
Amikor hazaérte azt vettem észre hogy az anyós belép az ajtón és mögötte jön a kislányom aki mutatja nekem az új frizuráját.
Abban a pillanatban majdnem összeestem. A lányom haját növesztettük és ápoltuk hogy szép legyen neki és imádta is. Erre az anyósom elvitte egy fodrászhoz és levágatta a haját.
Most szegény kislányom úgy néz ki mint egy kisfiú. Esténként miatta zokogok hogy ki fogják nevetni majd mindenhol vagy azt hiszik rá hogy fiú.
Mit kezdjek?
Utolsó. Ezek szerint nagyon utána jártál a történteknek mivel biztos tudod hogy eddig milyen volt a haja és most milyen lett.
3cm vágása pont nem izgatott volna de amikor a kislányod szép, egészséges haja lassan elérte volna a popsiját (amit ő már nagyon várt és szeretett volna) de e helyett az anyósod elviszi őt és úgy jönnek haza hogy a haja nagyjából akkora mint az apjáé. Elmondom neked hogy milyen is lett neki jó?
Oldalt és hátul fel van gépelve neki és felül pedig a szeméig ér a haja nagyjából.
Nagyon sajnálom a lányodat (ha van) hogyha neked ennyi CSAK 3cm haj
Egyébként lehet hülye kérdés, de végül mi lett a lányod hajával? Nem mondott erről semmit se az anyós se a lányod?
Írtad, hogy hosszú egészséges haja volt, így furcsálnám ha csak úgy levágtak volna ennyit és ment volna a kukába...
Foggalmam sincs hogy mi lett vele sajnos.
Az is lehet hogy a fodrász, ha lehet annak nevezni, eldobta simán vagy az is lehet hogy majd szépen eladja. Sajnso nem tudom
Nyírd le nagyi haját ha alszik, én a közepébe belenyírnék egy csíkot. Szőrtelenítőkrém is jó sampon, balzsam tubusban.
Vagy a fogkeféjével kitakaríranám a budit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!