Hogyan tegyek jó benyomást az anyósomra hogy jobban kedveljen? Szeretném ha még jobban meg kedvelne.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-ap.. :D
Egyébként semmit, ha nem szeret, akármit tehetsz, akkor sem fog.
Van két jó barátom testvérpár! Kisebbiket születésnapján megleptem. Ott volt természetesen a nagyobbik és a baràtnője! Csaj kb 10perc alatt kiakasztott, "úgy nyalta a barátaim anyukájának a nemesebbik felét" mint egy 5gombócos fagyit. Szerintem undorìtó volt az egész! 5percenként:"Marika néni mit segìtsek..Marika néni hogy tetszik csinàlni, Marika néni mikor jöjjek....".
Nem akartam nyalni, de felénk az udvarlás része , ha a lányos háznál ffi munka van (favágás, kukoricatörés, szüret...)akkor az udvarlónak kötelessége menni . Na én mindig mentem erre kiderűlt hogy ez milyen rossz neki, mert egy csöves 2liter borért megcsinálja engem meg meg kell vendégelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!