Első találkozáskor hogy keltsek jó benyomást apósban/anyósban?
Férfi vagy nő vagy?
Esetleg virág a nőnek, italt a férfinek. Magázódással kezd, puszi a nőnek, kézfogás a férfivel (ha férfi vagy, ha hő akkor puszi). Keressetek közös pontot és izguld túl.
Lehet, hogy én vagyok fordítva bekötve, de nálunk nem csinálunk ügyet abból, ha valamelyik gyerek elhozta a párját. Két fiú és egy lány szülei vagyunk. Szólnak, hogy jön a barát/barátnő, többet főzünk, igyekszünk közvetlenek lenni, hogy ne érezze magát feszélyezve, és érezze otthon magát.
Nem kellenek tippek, legyél önmagad. Témákon se gondolkozz. Az idősebbek beszédesebbek, úgyhogy beindítják a beszélgetést.
A köszönés már más téma. "Anyósnak" csókolom+bemutatkozol+puszi, "apósnak" jó napot/estét kívánok+bemutatkozol+kézfogás, megkérdezed mindkettőt, hogy hogy szólíthatod, jó eséllyel megkérnek, hogy tegezd őket (legalábbis én 46 évesen elvárom, hogy tegezzenek).
Ha a párod jó fej, akkor talán a szülők sem emberevők. Szerintem ne parázz, ők is csak emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!